USUSRET HALLOWEENU

Heidi Klum potpuno gola zalegla na čupavi kauč pa poručila: ‘Zatišje pred buru! Moj moto je - sve ili ništa‘

50-godišnja ljepotica dala je naslutiti da priprema nešto za svoj ovogodišnji Halloween party

Heidi Klum

 Instagram/Heidi Klum/

Kraljica Halloweena, kako joj tepaju obožavatelji, čini se ni ove godine neće zakazati. Poznata manekenka Heidi Klum poznata je po svojim originalnim zabavama, ali prvenstveno i po kostimima za Noć vještica, a ove godine je obožavatelje počastila posebnom najavom.

Potpuno naga zalegla je na čupavu, ružičastu sofu, grudi prekrila rukama i u opisu fotografije koju je podijelila na Instagramu napisala: "Zatišje pred buru. Još samo tri dana do Heidinog Halloweena. Moj moto za ovogodišnju Noć vještica je - ili sve ili ništa."

50-godišnja ljepotica dala je naslutiti da priprema nešto veliko tijekom gostovanja u ‘The Tonight Showu‘ Jimmyja Fallona u petak navečer. "Bit će nešto veliko, a morat ću i zatvoriti nekoliko ulica ovdje na Manhattanu, što će, btw, biti jako teško napraviti", misteriozna je manekenka.

Podsjetimo, prošle je godine Heidi šokirala obožavatelje kad se pojavila u kostimu ogromne kišne gliste. Svoje zabave za Noć vještica organizira još od 2000. godine, a kostimi su joj uvijek vrlo originalni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:44