ISKRENA MANEKENKA

Heidi Klum ‘pod pritiskom‘ otkrila kilažu i koliko kalorija unosi: Fanovi su u potpunom šoku

Međutim, tijekom godina, Klum je postala opuštenija u vezi s toga što jede

Heidi Klum

 Screenshot/instagram/

Heidi Klum je u nedavnoj iskrenoj objavi na društvenim mrežama progovorila o svojoj težini i prehrambenim navikama.

Njemačka ljepotica podijelila je tu informaciju na svom Instagramu te je odgovorila da jede samo "do 900 kalorija dnevno", što je prilično šokiralo njene obožavatelje.

image

Instagram priča Heidi Klum

Screenshot/instagram/

Dan 50-godišnje Heidi navodno započinje niskokaloričnim doručkom koji se sastoji od tri poširana jaja u toploj pilećoj juhi, izvještava Page Six.

Drugi pratitelj je tada zamolio Klum da podijeli svoju trenutnu težinu pa je ona izvadila vagu i stala na nju bosim stopalima. Ubrzo je objavila video koji ju je nasmijao te otkrila da teži 62,5 kilograma. Ovdje je za nju priča o prehrani stala. Manekenka rođena u Njemačkoj visoka je 175 centimetara, tako da je prema američkom institutu za srce, krv i pluća njen indeks tjelesne mase "unutar normalnog raspona". Međutim, medicinski stručnjaci preporučuju da žene dnevno unesu 2000 kalorija.

Međutim, tijekom godina, Klum je postala opuštenija u vezi toga što jede jer se ne želi osjećati kao da joj je to "obaveza", no još uvijek daje prioritet zdravoj hrani.

- U početku sam morala biti disciplinirana u vezi s hranom, a sada sam se jednostavno navikla na to - rekla je majka troje djece za Red Magazine 2020. godine, prenosi Daily Mail.

- Ima toliko izbora, samo odaberite prave stvari - ukratko je objasnila.

U međuvremenu, Klum ponosno pokazuje svoju fit figuru na društvenim mrežama, a na jednoj od svojih najnovijih fotografija u kupaćem kostimu u jednoj je ruci nosila zdjelicu svježeg voća, a u drugoj tanjur s rajčicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:41