ČEKA ZORU

Heidi Klum otkrila kako se zabavlja cijelu noć: ‘Moram, zbog mog 16 godina mlađeg supruga‘

Heidi Klum, otkako joj je svo četvero djece ušlo u tinejdžerske godine, ide kasnije spavati i voli izlaziti

Heidi Klum i Tom Kaulitz na ovogodišnjem Grammyju

 Frazer Harrison/Getty Images Via Afp

Heidi Klum zna kako ostati budna do kasno. Supermodel je prošle godine napunila 50, ali njezin je društveni život aktivniji nego ikad, pogotovo sada kada su joj djeca odrasla.

"Sada imaju 19, 18, 17 i 14 godina", rekla je Heidi u intervjuu za Fox News Digital. "Tako da se osjećam kao da su dani kad sam išla spavati u 21.30 sati na neki način prošli."

image

Heidi Klum i Tom Kaulitz

/Profimedia

I dok njezina djeca Leni, Henry, Johan i Lou također ostaju budni do kasno ovih dana, Heidi pripisuje zasluge suprugu Tomu Kaulitzu, koji je 16 godina mlađi od nje, za njezin novootkriveni stil života i sposobnost da se zabavlja cijelu noć.

"Ima veze i s mojim mlađim suprugom", rekla je o njemačkom rockeru. "Ne znam, ali to je jednostavno zabavno. Zabavno je ići u klub. Većinu vremena uživam u glazbi."

A Heidi je ponosna na sebe što drži korak s Tomom (34), šaleći se da većina ljudi osjeća da moraju brzo otići u krevet kad sunce izađe, ali njoj je drago što je još budna.

image

Heidi Klum i Tom Kaulitz

Eliotpress/mega/The Mega Agency/Profimedia/Eliotpress/mega/the Mega Agency/profimedia

"Za mene, ja samo kao, ‘O moj Bože, sunce izlazi‘ i uzbuđena sam jer sam uspjela ostati budna cijelu noć. Ovo je nevjerojatno", objašnjava.

Heidi, koja se vjenčala s Tomom u veljači 2019., često je svoj obiteljski život držala u tajnosti, posebno u pogledu svoje četvero djece koju ima s bivšim suprugom Sealom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:08