MA PROMIJENIO SE...

Hayden Panettiere pomirila se s nasilnim bivšim: ‘Još uvijek postoje osjećaji, ali on zna da je zaslužio zatvor‘

Hickerson je 2021. bio u zatvoru zbog obiteljskog nasilja, jer je udario glumicu u lice. No to nije bilo prvi put da je nasilan prema njoj

Hayden Panettiere i Brian Hickerson 

 Roger/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Roger/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Hayden Panettiere i njezin bivši dečko Brian Hickerson, čini se, ponovno su u vezi. Hickerson je 2021. bio u zatvoru zbog obiteljskog nasilja, no tijekom nedavnog intervjua za New York Times, 33-godišnja Panettiere priznala je da još uvijek postoje osjećaji.

"Nisam ništa od ovoga učinila olako. On zna da je zaslužio ono što mu se dogodilo", rekla je Panettiere o svojoj odluci da se pomiri s 32-godišnjakom, oslovljavajući ga "beba". Prema pisanju NY Timesa, Hickerson je bio u glumičinom stanu za vrijeme intervjua, a zvijezda "Vriska VI", otkrila je da su se ponovno zbližili kao prijatelji dok su se oboje pokušavali otrijezniti. Ipak, sada kada su stvari izašle iz prijateljske zone, Panettiere kaže da je njihova veza ovisi o tome hoće li on nastaviti putem oporavka.

image

Brian Hickerson i Hayden Panettiere

Lionssharenews/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Lionssharenews/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Par koji je izlazio od ljeta 2018. prvi je put potaknuo glasine o pomirenju u studenom 2022. nakon što su viđeni zajedno na aerodromu u Los Angelesu. Zvijezda "Remember the Titans" i Hickerson pokušali su ostati inkognito dok su nosili bejzbolske kape i tamnu odjeću prije nego što su otišli na blagdanski odmor. Sve je to uslijedilo samo tri mjeseca nakon što je Hickerson najavio njihov razlaz, tvrdeći da nema šanse da se ikada ponovno spoje.

Ovaj agent za nekretnine 2019. optužen je za kazneno djelo obiteljskog nasilja nakon što se par posvađao poslije noći provedene u pijančevanju. Iako se Hickerson izjasnio da nije kriv, naređeno mu je da ostane 100 metara dalje od Panettiere i prekine svu komunikaciju. Optužbe su na kraju odbačene, no već sljedeće godine Hickerson je još jednom uhićen zbog navodnog udarca Panettiere u lice. Kasnije se izjasnio da ne osporava dvije točke optužnice za ozljeđivanje partnera i osuđen je na 45 dana zatvora uz četiri godine kušnje. Unatoč tome što je par prekinuo, sudjelovali su u divljoj tučnjavi u baru u ožujku 2022. nakon što su zajedno pili piće ispred hotela Sunset Marquis. Očevidac je za TMZ ispričao kako je Panettiere vrištala: "Briane, zatvor", kako bi ga podsjetila na uvjetnu kaznu.

image

Hayden Panettiere

Angela Weiss/Afp

Nedugo prije ovog posljednjeg pomirenja para, glumica je za People govorila kako su izgledale njezine veze usred ovisnosti o alkoholu i opioidima.

"Bilo je to vrlo mračno i komplicirano razdoblje u mom životu. Ali mnoge žene prolaze kroz ono što sam ja prošla i želim da ljudi znaju da je u redu tražiti pomoć", kazala je dodajući kako je uspjela oprostiti Hickersonu.

image

Vladimir Kličko i Hayden Panettiere

Ursula Duren/Dpa Picture-alliance Via Afp

"Iskupiti se stvarno je važna stvar koju naučite tijekom liječenja", zaključila je tada. Prije veze s Hickersonom, glumica je s prekidima bila u vezi s Vladimirom Kličkom od 2009. do 2018. Par ima osmogodišnju kćer Kayu koja s boksačem živi u Europi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:14