BLISKI PRIJATELJ

‘Harry se promijenio na gore i postao dosadan otkad je s Meghan. Ali Mikea se pazite, riješio se i njega i princa Andrewa...‘

James Haskell našalio se i na račun svog prijatelja Mikea Tindalla, supruga Zare Phillips, kćeri princeze Anne

Harry i James Haskell

 Avalon.red/Avalon/Profimedia/Avalon.red/avalon/profimedia

Dok su neki oštro kritizirali princa Harryja i njegovu suprugu Meghan Markle kada su dali intervju Oprah Winfrey, prijatelj James Haskell čvrsto je stajao uz njih, prenosi Daily Mail. Haskell, bivša engleska ragbijaška zvijezda, prisustvovao je i vjenčanju, a tada je otkrio i da si princ i on međusobno daju savjete o roditeljstvu.

Ipak, sada je Harryjev vjerni prijatelj malo promijenio mišljenje. Haskell je rekao da se Harry promijenio na gore otkako se oženio bivšom američkom glumicom.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Tko je bio tamo, lutao okolo i zabavljao se nego princ Harry. Tada još nije upoznao Meghan pa je bio poprilično zabavan", rekla je bivša ragbijaška zvijezda koja je mlađeg sina kralja Charlesa upoznala na vjenčanju svog prijatelja Mikea Tindalla i Zare Phillips (kći princeze Anne) 2011. godine. Haskellov komentar u njegovom podcastu "World Cup Afterparty: The Good, The Bad and The Ugly" izazvao je ovacije i pljesak.

Ranije ove godine, Haskell i Tindall snimili su posebno izdanje svog podcasta u dvorcu Windsor s Tindallovom punicom, princezom Anne, kao i princom i princezom od Walesa. Haskell se našalio i na Tindallov račun.

image

Harry i James Haskell

Avalon.red/Avalon/Profimedia/Avalon.red/avalon/profimedia

Zezao ga je da otkad je on došao u britansku kraljevsku obitelj, iz igre su ispali i princ Harry i princ Andrew. "Još ga samo jedna nesreća zrakoplova dijeli od toga da postane kralj", kazao je Haskell uz smijeh publike.

"On im stalno pokušava rezervirati neko putovanje. Već vidim Charlesa kako ga ispituje: ‘Moramo li stvarno letjeti u Afganistan? I to svi zajedno? Ryanairom?!‘", našalio se.

Također je ironično prokomentirao i njihov prijem u dvorcu Windsor.

"Čaj su nam poslužili u nesparenim šalicama s nekim sladunjavim sloganima poput ‘Najbolji tata na svijetu‘, ‘Mrzim svog brata‘. Na jednoj je bila glava princa Andrewa, koju je netko prekrižio i nazvao ga pogrdnim imenom", opisao je šaljivo kraljevski prijem kada je došao snimati podcast.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:44