AVANTURA S TAJLANDA

Harrelson podijelio bizarno iskustvo s Michaelom J. Foxom: ‘Odmah je povratio nakon toga‘

Legendarni holivudski glumac je ispričao šokantnu priču iz 1989. godine

Woody Harrelson dodjeljuje nagradu Michaelu J. Foxu

 Valerie Macon/Afp/Profimedia

Dok je u subotu svom prijatelju Michaelu J. Foxu uručivao humanitarnu nagradu Jean Hersholt na dodjeli Guvernerskih nagrada u Los Angelesu, legendarni holivudski glumac Woody Harrelson ispričao je šokantnu priču iz 1989. godine, točnije, kada je posjetio zvijezdu filmskog serijala “Povratak u budućnost” na Tajlandu.

Harrelson je rekao da su on i Fox izašli jedne noći te su "naletjeli na klinca koji je organizirao borbu između kobre i mungosa", piše Page Six.

- Rugao se gomili tih kobri, a onda je pronašao najopakiju, zgrabio je za vrat i bacio u kavez s mungosima, gdje sam vidio najluđu borbu koju sam ikada vidio između dviju životinja - našalio se 61-godišnji glumac.

- Mungos je pobijedio, a zmiju su uzeli, zavezali je za rep, ispustili krv i polovice četiri čaše napunili krvlju kobre, a druge polovice tajlandskim viskijem - nastavio je, napominjući da "ukoliko popijete krv kobre, postajete brat zmiji".

image
Valerie Macon/Afp/Profimedia

Iako je Harrelson rekao da se njegov kanadski prijatelj obično "drži dobro" kada je u pitanju piće, otkrio je da je Fox "odmah povratio svoj zmijski koktel". Nakon što se prisjetio fantastične priče, Harrelson je nastavio hvaliti Foxa, kojem je 1991. dijagnosticirana Parkinsonova bolest, jer je "jezivu dijagnozu pretvorio u hrabru misiju". Podsjetimo, zvijezda brojnih filmova je osnovala zakladu u Foxovo ime 2000. godine i od tada je prikupila više od milijardu dolara za pronalazak lijeka za Parkinsonovu bolest.

- On nikada nije tražio ulogu u kojoj boluje od Parkinsonove bolesti, ali ovo je njegova najbolja izvedba - rekao je Harrelson i dodao da Michael J. Fox daje vrhunski primjer "kako se boriti i kako živjeti".

Nakon što se popeo na podij uz glasne ovacije, Fox je zahvalio Harrelsonu na dugogodišnjem prijateljstvu i stalnoj podršci.

- Volim te. Nanijeli smo si malo štete osamdesetih - našalio se 61-godišnji Fox.

image

Woody Harrelson i Michael J. Fox

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

Inače, Fox je uvijek imao optimističan pogled na život unatoč borbi s iscrpljujućom i teškom bolešću koja u njegovom slučaju traje već dulje od 30 godina.

- Parkinsonovu bolest nazivam darom koji neprestano uzima, ali je uistinu dar - rekao je tijekom svog govora.

Ranije je ove godine za časopis AARP, rekao da je "sretan svojim životom unatoč okolnostima".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:32