SLAVNA GLUMICA

Halle Berry otkrila kada je doživjela prvi orgazam: ‘Sama sam si ga priuštila‘

Na pitanje koje joj je ‘najluđe seksualno iskustvo‘ Halle Berry odbila je odgovoriti
 Instagram

Slavna hollywoodska glumica Halle Berry vrlo je otvoreno priznala kako je prvo seksualno iskustvo, odnosno prvi orgazam imala s tek 11 godina.

Naime, 54-godišnja zvijezda filma "Catwoman" zajedno s prijateljicom Lindsay Flores odgovarala je na niz pitanja o seksu na Instagramu, vezano uz njihovu seriju "Bad & Booshy".

- Sjećam se prvog orgazma, sama sam si ga priuštila. Zabavljala sam se, istraživala svoju seksualnost, kao većina djevojaka. Bilo mi je 11 - otkrila je Berry.

Ipak, na pitanje koje joj je "najluđe seksualno iskustvo", odbila je odgovoriti. S druge strane, nedavno je objavljeno kako se kemija između nje i njezina novog dečka Van Hunta može osjetiti i "preko krova".

image
Instagram/Halle Berry

Inače, slavna glumica ima 12-godišnju kćer Nahlu, iz veze s Gabrielom Aubryjem, te 7-godišnjeg sina Macea, kojeg je dobila u braku s bivšim mužem Olivierom Martinezom.

U trenu kad je, zbog negativnih iskustava iz prošlosti, već izgubila vjeru u ljubav, u njezin je život ušao 50-godišnji glazbenik Van Hunt i, prema riječima ljudi bliskih Berry, iznova je naučio ljubavi, ali i da zavoli sebe. Svoju su vezu službeno obznanili u rujnu na Instagramu, kad je glumica donirala majicu s Huntovim likom, usput ga označivši na fotografiji, ali i napisavši: "Sad znate" uz emojije srca i stopala.

image
Steve Granitz

Naime, u srpnju je pak dala naslutiti kako u njenom životu postoji novi muškarac, fotografijom na kojoj se uz njezina stopala u krevetu, vide još jedna muška, a povod je bila romantična proslava njenog rođendana u Las Vegasu. Pored slike je jednostavno napisala: "Buđenje u Vegasu! Hvala na svim prelijepim rođendanskim željama prijatelja i mojih odanih obožavatelja punih podrške".

image
Instagram

Njezin partner Van također je Instagram iskoristio kako bi objelodanio ljubav, postavivši intimnu fotografiju na kojoj ga glumica nježno ljubi u obraz.

"Poljupci su nježno sletjeli", stoji u glazbenikovom postu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 02:21