PREKIPJELO JOJ

Glumica u tajnosti podnijela zahtjev za razvod od bivše NBA zvijezde: ‘Dosta mi je tog ljubomornog narcisa!‘

Tvrdi da se bivši ‘okrutno ponašao prema njoj i pokazivao ekstremno narcisoidno ponašanje tijekom većeg dijela njihova braka‘

Teyana Taylor i Iman Shumpert

 Gio/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Gio/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Teyana Taylor u tajnosti je podnijela zahtjev za razvod od supruga Imana Shumperta u siječnju.

Prema sudskim dokumentima do kojih je sada došao TMZ, pjevačica je optužila bivšeg NBA igrača da je ljubomoran emocionalni zlostavljač koji je bio nesiguran jer je ona bila toliko slavna. Tvrdi da se njezin bivši "okrutno ponašao prema njoj i pokazivao ekstremno narcisoidno ponašanje tijekom većeg dijela njihova braka".

image

Teyana Taylor i Iman Shumpert

Maciel/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Maciel/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Taylor, koja se udala za Shumperta 2016., odlučila se za razvod braka ranije ove godine jer se "nije mogla nositi s emocionalnim rollercoasterom". Izjavila je i da je od umirovljenog sportaša primala ‘snishodljive i manipulativne‘ poruke o svojoj karijeri. A kako je on postajao ‘sve više i više bijesan‘, ona je ‘namjerno počela umanjivati svoje uspjehe kako bi pokušala sa suprugom imati skladan i miran brak‘, stoji u sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ.

Glumica iz serije ‘Coming 2 America‘ navela je i da se Shumpert (33) znao naživcirati kad bi njih dvoje zajedno posjećivali javne događaje, a fotografi bi ga zamolili da se odmakne kako bi nju samu fotografirali. Također je dodala i da je odbila nekoliko poslovnih prilika jer njezin suprug ‘nije želio da ona radi‘.

image

Teyana Taylor i Iman Shumpert

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia
image

Teyana Taylor i Iman Shumpert

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Unatoč tome što Shumpert zarađuje više novca od nje zbog svojih NBA ugovora vrijednih više milijuna dolara, pjevačica tvrdi da je on i dalje nesiguran. Kada se karijera košarkaške zvijezde počela gasiti, glumica mu je pokušala pronaći posao u glumi, ali on nije bio zainteresiran.

Naposljetku, Taylor je izjavila da ju je njihova burna svađa dovela do odluke da pokrene proces razvoda 2021., iste godine kada se Shumpert službeno povukao iz NBA lige. Iako je to što je sada imao više slobodnog vremena pomoglo njihovom odnosu, bilo je to samo privremeno jer, kako glumica tvrdi, on je i dalje bio ‘nesiguran dok se njegova NBA karijera gasila‘.

Par ima dvije kćeri, Junie (7) i Rue (3), a Taylor je navela da je pokušala spasiti svoj brak dok je živjela u "ekstremno" zlostavljačkom okruženju. U sudskim dokumentima također optužuje Shumperta da ju je nekoliko puta prevario te traži puno skrbništvo nad njihovo dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:27