DVA SLUČAJA

Glumica o neugodnim iskustvima seksualnog uznemiravanja: ‘Ušla sam, a on je odmah skinuo hlače...‘

Jedan ju je pokušao napiti i iskoristiti, a drugi ju je pozvao u svoju prikolicu gdje su ih njegovi prijatelji željeli snimati

Rebel Wilson

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Glumica Rebel Wilson otkrila je da su je u različitim situacijama seksualno uznemiravale dvije osobe iz zabavne industrije. 41-godišnja australska zvijezda progovorila je o šokantnim incidentima tijekom intervjua koji je dala za BBC.

Prvi se susret dogodio u hotelskoj sobi u Australiji kada je Rebel imala samo 20 godina te je bila pozvana na razgovor s "velikim" filmskim redateljem.

"Doslovno sam mislila da idem na sastanak u vezi komedije koju sam trebala snimati, a on mi je pokušavao uvaliti sve više i više alkohola", otkrila je zvijezda, prenosi Daily Mail, i dodala da je tijekom tog intervjua redatelja nazvala njegova supruga, a ona je mogla čuti cijeli razgovor.

image

Rebel Wilson

London Entertainment/Shutterstock Editorial/Profimedia

"Počela mu je govoriti - Odveo si Rebel u hotelsku sobu, znam da ćeš spavati s njom. Čula sam tu poruku. Bilo je to prvi put da sam pomislila - o moj Bože, što je ovo? Što se događa?", ispričala je glumica i dodala da je uspjela brzo napustiti sobu te da s tim redateljem više nikada nije razgovarala.

Drugi pokušaj seksualnog uznemiravanja dogodio se na filmskome setu u Los Angelesu.

Jedan kolega pozvao ju je da dođe u njegovu prikolicu, a kada je došla, skinuo je hlače i zamolio je da izvede neprimjeren čin pred njegovim prijateljima koji su njihov susret snimali mobitelima.

"Bila sam u šoku. Govorila sam: 'Što se događa?' i nastavila ispitivati što to znači te sam stalno govorila ne, ne, ne, dok su se njegovi prijatelji smijali", opisala je neugodno iskustvo.

Njezin je agent prijavio incident filmskom studiju, a oni su komentirali da je ona četvrta po redu koja se žalila na neimenovanog glumca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:39