JAVILA SE NA MREŽAMA

Glumica Blake Lively se oglasila nakon što se narugala Kate Middleton: ‘Moram progovoriti o ovome...‘

Blake je reklamirala svoj brend pića Betty Buzz uz vidljivo fotošopiranu fotografiju

Blake Lively

 Betty Buzz/Planet/Profimedia/Betty Buzz/planet/profimedia

Glumica Blake Lively se ispričala zbog svoje šale na račun princeze od Walesa koju je objavila prije nekoliko dana. Isprika je uslijedila nakon što je Kate u emotivnom videu objavila da boluje od raka.

"Sigurna sam da danas nikoga nije briga, ali osjećam da moram progovoriti o ovome. Objavila sam blesav post o ‘fotošop fejlovima‘ i zbog toga se danas osjećam užasno. Žao mi je. Šaljem ljubav i dobre želje svima, uvijek", napisala je Blake na društvenim mrežama.

image

Blake Lively se ispričala

Screenshot/

Blake Lively je prošlog tjedna objavila šalu na račun Kate Middleton nakon što je eksplodirao skandal oko njezine fotošopirane fotografije s djecom, koju je objavila za Majčin dan. Podsjećamo, nakon što su brojne agencije povukle fotografiju, Kate se ispričala i objasnila da se malo zanijela dok ju je uređivala.

Blake je reklamirala svoj brend pića Betty Buzz uz vidljivo fotošopiranu fotografiju, uz koju je napisala: "Jako sam uzbuđena što mogu podijeliti novu fotografiju koju sam danas snimila kako bih najavila naša četiri nova pića. Sad znate zašto sam bila nestala", napisala je.

Na Katein račun našalili su se i na službenom Twitteru brenda Betty Buzz. Oni su objavili fotografiju Blake dok sjedi s pićem uz bazen i napisali: "Kao i mnogi amaterski fotografi, naša osnivačica povremeno eksperimentira s uređivanjem fotografija". Te objave više nema na njihovom Twitteru.

image

Objava na Twitteru

Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 23:39