ŽIVOTNI ZAOKRET

Glumac izgubio 68 kg, evo kako sada izgleda: ‘Mislim da se čovjek u jednom trenutku mora pogledati u ogledalo‘

Promjena navika izuzetno je pomogla njegovom odnosu s 20-godišnjim sinom kojem želi biti uzor

Billy Gardell

 Ron Elkman/Ddp Usa/Profimedia/Ron Elkman/ddp Usa/profimedia

Zvijezda sitcoma “Mike & Molly” Billy Gardell detaljno je opisao kako je uspio promijeniti način života te tako izgubiti čak 68 kilograma.

- Mislim da se čovjek mora u jednom trenutku pogledati u ogledalo i shvatiti da je vrijeme da se pobrine za sebe, započeo je 53-godišnji glumac u razgovoru za Entertainment Tonight.

image

Billy Gardell

Roger Wong/Instar Images/Profimedia/Roger Wong/instar Images/profimedia

Gardell, koji danas ima 95 kilograma, kaže kako je velika prednost što sada može kupovati odjeću u više trgovina. Ipak, najvažnije što je uslijedilo nakon gubitka kilograma bilo je to što je njegov dijabetes tipa 2 nestao.

- Nema dijabetesa, broj otkucaja srca u mirovanju je pao sa 113 na 68. Poprilično sam zdrav sada, pohvalio se otkrivajući da sada jede male, ali zdrave obroke.

- Jedem kao svi ljudi kojima sam se prije rugao, da budem iskren, našalio se glumac koji je prije dvije godine bio na operaciji želučane premosnice.

image

Billy Gardell 2023.

Unique Nicole/Getty Images/Profimedia/Unique Nicole/getty Images/profimedia

- Operacija nije bila kraj, već početak, rekao je dodajući da je prije toga dva puta odustao od zahvata.

- Ako niste voljni početi zdravo živjeti nakon operacije, nemojte to učiniti. Briga o samom sebi je vrlo važna i mislim da sam konačno to shvatio. Posljednji porok koji mi je ostao je da još uvijek pušim cigarete, ali radim i na tome, ispričao je.

Promjena navika i zdrav način života izuzetno su pomogli njegovom odnosu s 20-godišnjim sinom Williamom.

- Bio sam dobar primjer svom sinu u mnogo stvari, ali ne po pitanju zdravlja. Zato želim da vidi da nije važno koliko netko ima godina jer ako je voljan raditi nešto iz dana u dan, može bilo što promijeniti. To je poruka koju sam želio da dobije, zaključio je glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:47