NIKOLA ĐURIČKO

Glumac iz poznatog Netflixovog hita stiže nasmijati publiku u Split i Zagreb, pogledajte video najavu

Imam puno novog materijala, recimo zašto su me hvatali u kragnu, kaže Đuričko

Nikola Đuričko

 Promo/

Poznati glumac Nikola Đuričko kojeg najbolje poznajemo iz serije “Vratit će se rode”, filma “Mrtav Ladan”,”Munje”, poznatog Netflixovog serijala “Stranger things” dolazi iz Los Angelesa u Split 3.10. (Dvorana Lora), po prvi put, i u Zagreb gdje će nasmijati publiku sa svojim novim stand up-om koji nosi naziv "SHOW BIZ".

Nakon četiri godine od vrlo uspješnog stand up-a Nikole Đurička "Sve što ste htjeli da znate o Džoniju, a niste smjeli nikad da ga pitate” Nikola Đuričko ima novi stand up program pod nazivom "Show biz”.

Novi materijal kao i prošlog puta Đuričko je pisao sam, a tiče se njegovog života, karijere i porodice. Ovaj show ima za cilj da na duhovit način ispriča zanimljive detalje iz njegovog života i karijere.

"’SHOW BIZ je moj novi stand up show. Nakon dugo vremena nisam nastupao u Hrvatskoj pa sam se zaželio ljudi, publike. Dolazim po prvi put u Split i imam puno novog materijala, recimo zašto su me hvatali u kragnu, zašto sam morao da prisustvujem porođaju ili zašto sam prijavio sina u policiju. To su samo neka nova životna iskustva i saznanja koja želim da podijelim sa ljudima.”

Ulaznice možete potražiti preko Entrio.hr i svim Entrio prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Nastup počinje točno u 20:30h, a vrata se otvaraju u 19:45h.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:01