NISU ZADOVOLJNI

Gledatelji uvjereni da je prva polufinalna večer bila namještena: ‘Bojkotirajte Eurosong. Dosta je bilo‘

Nakon rezultata, fanovi Eurovizije pohrlili su na Twitter kako bi podijelili svoju ljutnju

Eurosong 2022.

 AFP

Dok iščekujemo drugu polufinalnu večer Eurovizije, mnogi gledatelji tvrde da je prvo polufinale bilo namješteno.

Britanski domaćini Eurovizije, Rylan Clark i Scott Mills uživo su iz Italije gledateljima prenosili novosti.

Nakon što je svaka zemlja izvela svoju pjesmu na ovogodišnjem natjecanju, neki gledatelji iznijeli su svoje pritužbe jer su "šokirani" zemljama koje su se plasirale u drugi krug polufinala. Drugi su pak pobjesnili što su 'bolje pjesme' propustile doći do velikog finala u subotu.

Neki su ostali zatečeni i što je Nizozemska izabrana umjesto Albanije, Latvije i Danske. Također je i voditeljski dvojac bio iznenađen ishodom polufinala.

Rylan je nastavio s popisom zemalja koje su se plasirale u finale. "Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska. Nekoliko šokova večeras", rekao je.

Nakon rezultata, fanovi Eurovizije pohrlili su na Twitter kako bi podijelili svoju ljutnju.

"Najužasnije polufinale Eurovizije kojem sam ikad svjedočio u svim svojim godinama. Tako je očito namješteno", napisao je jedan gledatelj. Dok je drugi dodao: "Nema Austrije, Bugarske ili Danske u finalu Eurovizije? Korumpirano. Bojkotirajte emisiju. Dosta je bilo."

Uoči velikog događaja, kladionice su predviđale koja će zemlja pobijediti i odnijeti pobjedu. Dok je Ukrajina ostala favorit za pobjedu, Velika Britanija bi na kraju mogla doći na prvo mjesto, a Sam Ryder izaći na pozornicu i otpjevati ‘Space Man'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:44