CAREY U PROBLEMIMA

Glazbenu divu sestra tuži za 1,2 milijuna dolara zbog patnje koju su joj nanijeli njezini memoari

U memoarima Mariah je napisala i kako ju je osam godina starija Alison čak pokušavala podvoditi kad je imala samo 12 godina
Mariah Carey
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Alison Carey, sestra pjevačice Mariah Carey, predala je sudu u New Yorku tužbu kojom traži 1,2 milijuna dolara odštete zbog "goleme emocionalne patnje" koju je pretrpjela nakon objavljivanja knjige "The Meaning of Mariah Carey".

U memoarima, objavljenima u rujnu prošle godine, Mariah je, među ostalim, napisala i kako ju je osam godina starija Alison čak pokušavala podvoditi kad je imala samo 12 godina. Još od 1990-ih sestre nisu u dobrim odnosima.

image
Alison Carey
Chris White/Imp Features/Profimedia

Alison, koja je od rane mladosti imala velikih problema u svim aspektima života, bavila se prostitucijom, više se puta liječila od ovisnosti, a sada je više od tri godine "čista i trijezna", negirala je i tu i sve ostale sestrine tvrdnje. Izjavila je kako je cilj objavljivanja tog besramnog sadržaja bio da se nju ponizi i osramoti. Zbog "nemilosrdnog, osvetoljubivog, prezirnog i potpuno nepotrebnog javnog sramoćenja" ona želi odštetu. Dodala je kako je Mariah iskoristila svoj status javne osobe da napadne nju koja nema prebijenog novčića te tako potakne zanimanje za knjigu i njezinu prodaju.

image
Knjiga Mariah Carey

Ovo nije prva tužba Alison Carey protiv članova obitelji - u kolovozu prošle godine tužila je majku Patriciu, nekadašnju opernu pjevačicu, također tražeći novčanu naknadu zbog nanošenja fizičke i psihičke boli te zlostavljanja koje je trpjela od ranog djetinjstva. Tvrdi, primjerice, da ju je majka kao desetogodišnju djevojčicu tjerala na seks sa strancima i prisiljavala da sudjeluje u sotonističkim obredima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:35