BITKA ZA MILIJUNE

Gisele rastavu planira već sedam godina: ‘Bradya je ostavila više puta ali uvijek mu se vratila‘

Izvori bliski manekenki nedavno su rekli da je nekoliko puta prijetila razvodom svom suprugu zbog njegove nogometne karijere

Tom Brady i Gisele Bündchen

 Angela Weiss/Afp

Brazilska manekenka Gisele Bündchen prvi se puta konzultirala s odvjetnikom o razvodu od supruga Toma Bradyja još 2015., otkrivaju tabloidima izvori bliski paru.

Manekenka se, naime, konzultirala s brakorazvodnim odvjetnikom nakon tajnoga razlaza s američkim nogometašem, a čak su se nekoliko puta razišli tijekom godina prije nego su se žestoko posvađali u kolovozu ove godine.

- Tom i Gisele su već prije bili razdvojeni, kaže izvor.

- Svakih nekoliko godina bi se žestoko posvađali kada bi ga ona ostavila, no uvijek bi mu se iznova vratila, nastavlja.

- U prošlosti su uspijevali riješili stvari, a Tom se nadao da će tako biti i ovoga puta, dodaje.

Izvori bliski manekenki nedavno su za TMZ rekli da je nekoliko puta prijetila razvodom svom suprugu zbog njegove nogometne karijere.

Brady se slavno ponovno pridružio nogometnom timu Tampa Bay Buccaneersima u ožujku, samo šest tjedana nakon što je najavio povlačenje.

Međutim, čini se da se njihovom braku bliži kraj budući da su oboje angažirali brakorazvodne odvjetnike na Floridi, gdje žive i gdje će najvjerojatnije podnijeti zahtjev za razvod.

Vjeruje se da otuđeni par sada sređuje svoje financije. Brady je navodno ‘težak‘ 250 milijuna dolara dok je Bündchen bila najplaćenija manekenka u svijetu od 2002. do 2016.

Inače, par se vjenčao 2009. te dijeli dvoje djece; 12-godišnjega sina Benjamina i devetogodišnju kći Vivian dok Brady ima 15-godišnjega sina Jacka s bivšom partnericom Bridget Moynahan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:19