NAVIKNUTA NA MANJE

Georgina o mukotrpnom Ronaldovu načinu života: ‘Otišla bih na posao busom, a kući sam se morala vraćati u Bugattiju‘

Također je ispričala i kako se nekoliko puta znala izgubiti u njegovoj ogromnoj, luksuznoj vili

Georgina Rodriguez

 Instagram

Georgina Rodriguez, zaručnica poznatog nogometaša Cristiana Ronalda, priznala je da joj se bilo teško naviknuti na nogometašev luksuzni način života.

27-godišnja ljepotica, koju na Instagramu prati gotovo 30 milijuna ljudi i čiji će se dokumentarac 'Ja sam Georgina' uskoro početi emitirati na Netflixu, otkrila je da joj je bilo teško priviknuti se na to da na posao odlazi autobusom, a kući bi se vraćala u Ronaldovom Bugattiju.

Također je ispričala i kako se nekoliko puta znala izgubiti u njegovoj luksuznoj vili čija je vrijednost procijenjena na 4.8 milijuna funti.

Cristiano bi je znao pokupiti s njezina posla asistentice prodaje za modnu marku Gucci u Madridu. "Došla bih tamo autobusom i otišla u Bugattiju. Od prodaje luksuznih predmeta prešla sam na nošenje istih na crvenom tepihu. Imam milijune pratitelja i žena sam najpraćenijeg muškarca na svijetu", izjavila je Georgina.

Prisjetila se i vremena kada se znala izgubiti u Ronaldovoj luksuznoj španjolskoj vili, rekavši da se borila s veličinom njegova luksuznog doma nakon što je odrasla u skromnijem domu.

"Kada sam prvi put došla kod Cristiana, izgubila sam se svaki put kad bih otišla u kuhinju po čašu vode. Ponekad mi je trebalo po pola sata da pronađem put do dnevne sobe jer nisam znala u kojem smjeru trebam krenuti. Bila je to ogromna kuća. Otkako sam bila dijete naviknuta sam na život u malim stanovima. Trebalo mi je nekih pola godine da konačno naučim gdje se nalazi koja prostorija u njegovom domu", otkrila je.

Njezin intervju uslijedio je nakon što ju je njezin ujak Jesus Hernandez nazvao "najzlobnijom ženom na svijetu" i optužio je da je "zaboravila svoju obitelj nakon što je upoznala Ronalda". On ju je odgajao nakon što je njezin otac završio u zatvoru, a sada navodi da im se javila "samo jednom ili dvaput otkako je saznao da je u vezi sa slavnim nogometašem."

"Možda nas se srami i smatra da je bolja od nas jer mi ne živimo njezinim luksuznim načinom života. Nikad je ništa nisam tražio. Javila nam se samo jednom ili dvaput otkako sam saznao da je u vezi s Ronaldom", izjavio je ujak.

image

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez

Shutterstock

Jesus se brinuo za Georginu i njezinu sestru nakon što je njihov otac Jorge završio u zatvoru zbog krijumčarenja kokaina u vrijednosti 100 tisuća funti iz Španjolske, kada je Georgina imala samo četiri godine. "Brinuo sam se za nju i njezinu sestru, kupovao im odjeću, plaćao struju i vodu. Učinio sam sve za njih. Georgina je živjela sa mnom kad je bila tinejdžerica, pa sve do dana kada su mog šogora poslali natrag u Argentinu", ispričao je.

On nije jedini član Georginine obitelji koji ju je prozvao 'zlobnom'. Istog je mišljenja i njezina polusestra Patricia Rodriguez. Ona je jednom prilikom zamolila Georginu da pita Cristiana bi li dao autogram njezinu sinu koji ga obožava, no Georgina joj je odgovorila da 'ne može jer je Ronaldo na odmoru'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:14