POKLON SA STAGEA

Frontmen ‘Joker Outa‘ otkrio što su mu fanovi poklonili, jedan mu je dar poseban: ‘Uvijek ga nosim sa sobom u torbici‘

‘Nosim ga i sad sa sobom jer me baš dirnulo‘, rekao je pjevač benda Bojan Cvjetićanin

Bojan Cvjetićanin

 Lucija Ocko/Cropix

Iz Poljske za Češku pa ponovno do Hrvatske dolazi Joker Out u sklopu svoje ovogodišnje turneje. Iako su ove godine u Hrvatskoj nastupili već pet put, u Umagu, Varaždinu i tri puta u Zagrebu, slovenski bend svoju će zadnju svirku u Hrvatskoj u ovoj godini imati u Rijeci 24. studenog u Pogonu Kulture.

image

Koncert slovenske grupe Joker Out u Tvornici Kulture

Lucija Ocko/Cropix

Od Eurovizije obožavatelja je sve više, a s tim dolazi i više koncerata, više putovanja i više poklona. Igračke, sunčane naočale, narukvice s natpisima, grudnjaci samo su neke od stvari koje dolete na pozornicu dečkima iz Joker Outa. I dok se obožavateljice bore kako dobiti pažnju nekoga od članova, jedna je to uspjela.

"Na binu nam bacaju pisma. To je uvijek lijepo pročitati i dosta nekih stvari napišu koje imaju snagu i velik utjecaj, na mene pogotovo. Ja u svojoj torbici imam jedno pismo koje nosim sad sa sobom jer me baš dirnulo", rekao je frontmen grupe, Bojan Cvjetićanin, u In Magazinu.

Joker Out proživljava ono što je nekada, kada je nastajao, sanjao. Svirke održavaju po cijeloj Europi pa je kazao da su naučili i što znači ne spavati, buditi se u tri ujutro da bi stigli na vlak ili avion, ali i da imaju još puno toga za naučiti.

Za singl "Carpe Diem" dobili su zlatnu ploču u Finskoj, a na nastupima im se pridružio i Kardija, finski predstavnik Eurovizije. "Na početku je bio plan da svira s nama samo u Helsinkiju, ali ponudio se da ide s nama na taj trip po Finskoj i bilo nam je super, bio je dio benda na ta tri dana", objasnio je Cvjetićanin.

Bend se na neko vrijeme planira preseliti u Londonu gdje će raditi na novim pjesmama jer za iduću godinu planiraju album i to na tri jezika. "Idemo skupljati inspiraciju, želimo malo i promijeniti okoliš, baciti telefone, imati neki prostor, neki novi kaos i novi mir, tako da ćemo i stvarati novu muziku i na kraju snimiti novu muziku" kazao je pjevač benda Joker Out.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 08:40