VRUĆA AKCIJA

Frontmen grupe Maroon 5 i njegova supruga manekenka zaigrali se na plaži nesvjesni paparazza

Slavni par proveo je vikend igrajući se na plaži sa svojim kćerima, no uspjeli su naći i nešto vremena kojeg su proveli sami
Adam Levine i Behati Prinsloo na Mauiju
 Stewy/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Frontmen grupe Maroon 5 Adam Levine (42) i njegova supruga, manekenka Behati Prinsloo (33), uživaju u obiteljskim praznicima na Havajima.

Tople su dane iskoristili na plaži na otoku Maui, na kojem su uživali sa svojom djecom. Slavni par proveo je vikend igrajući se na plaži sa svojim kćerima Dusty Rose (4) i Gio Grace (3), no uspjeli su naći i nešto vremena kojeg su proveli sami.

Paparazzi su ih uhvatili kako su se zaigrali na plaži.

image
Stewy/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Tijekom jednog od zabavno-romantičnih trenutaka Levine, koji se nedavno vratio u britanski The Voice, podigao je svoju suprugu pa ju bacao u more, a oboje tijekom cijelog boravka na plaži nisu skidali osmijeh s lica. Nakon solo trenutaka, vratili su se kćerkicama Dusty i Gio, koje su trčkarale po plaži i igrale se.

Pokazali su i zavidnu liniju - Prinsloo je bila u svijetlom bikiniju, dok je glazbenik pokazao svoje tetovaže, ali i novu frizuru - obrijanu glavu koju je upotpunio urednom bradom i brkovima. Inače, njih će dvoje 19. lipnja proslaviti sedmu godišnjicu braka, a priča o tome kako su se upoznali prilično je zanimljiva. Sve se "zakuhalo" zbog njegove bivše djevojke i njezine prijateljice, manekenke Anni Vyalitsyni (35). Naime, američki mediji izvještavali su da je Levine započeo vezu s Prinsloo dok je još bio s Annom. Navodno je s Vyalitsynom prekinuo preko telefonskog poziva nakon dvije godine i slomio joj srce, ali ostali su u prijateljskim odnosima.

image
Stewy/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Adam je s Behati započeo vezu 2012., no raskinuli su nakon dva mjeseca. Ubrzo su shvatili da je to bila pogreška, da ne mogu jedno bez drugoga i 2013. su iznenadili javnost viješću o zarukama. On se, među ostalim, zbog nje jednom prilikom i javno ispričao svim svojim bivšima koje je povrijedio.

image
Stewy/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Par se vjenčao godinu dana nakon zaruka.

Glazbeno-manekenska obitelj na praznicima u luksuznom raju je dobila i društvo. Na plaži su im se pridružili glumci Eric Christian Olsen (44) i njegova supruga Sarah Wright (37) te njihovo troje djece, sin Wyatt (6) te kćeri Esmé (4) i Winter, koja je stara tek osam mjeseci.

Poznato je da se te dvije obitelji druže i od prije; Levine i Olsen dijele ne samo činjenicu da se bave showbizzom, nego imaju i sličan režim prehrane i tjelovježbe, pa se zna da dijele trenera u jednoj privatnoj dvorani.

Osim što se zabavljaju na plaži, svakodnevno i planinare ne samo po rezidencijalnim, nego i ruralnim dijelovima Mauija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:55