IZGLED VARA

FOTO, VIDEO: LATINO LJEPOTICA OTKRILA TAJNU Sofia Vergara objavila fotku iz 90-ih: 'Kad sam krenula na audicije, nisu znali kamo bi me svrstali'

 
 Adrees Latif / REUTERS

Premda nikad nije bila garava crnka, kad pomislimo na Sofiju Vergaru, pomislimo na prekrasnu tamnoputu i tamnokosu latino ljepoticu. No, izgled vara, otkrila je jedna od najplaćenijih TV glumica.

U jednoj od posljednjih objava otkrila je da je na samim počecima karijere imala svjetlu, gotovo plavu kosu, ali ne zato što je oponašala pramenove Jennifer Aniston u seriji ‘Prijatelji’, već je to njezina prirodna boja kose.

45-godišnja Vergara rodila se u Barranquilli u Kolumbiji gdje je završila školu, a potom upisala i studij stomatologije. Međutim, samo dva semestra prije diplome odlučila se baviti modelingom i uskoro preselila u Miami na Floridu. Ondje je i nastala fotografija koju je objavila.

#tbt the 90’s Miami

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

‘Devedesete u Miamiju’, napisala je slavna glumica koja je u to vrijeme imala 18 godina i rodila je svog sina Manola kojeg je dobila u braku s prvim suprugom Joeom Gonzalezom.

Kao model počela je raditi već sa 17 godina kad je dobila prvu ulogu u reklami za Pepsi, snimljenoj za južnoameričko tržište. No, planetarnu slavu donijela joj je uloga u TV seriji ‘Moderna obitelj’.

O plavim je uvojcima provogorila za magazin Parade kad je otkrila da je bojala kosu u tamniju smeđu boju u nadi da će biti uspješnija na audicijama kad je stigla u SAD. ‘Ja sam prirodna plavuša kao i moji braća i sestre. Kad sam počela odlaziti na audicije, nisu znali kamo bi me svrstali. Plava latino cura? U Los Angelesu su navikli da latino ljepotice više izgledaju poput Meksikanki. Ali odete li u Urugvaj, Argentinu, Kolumbiju, svi su plavi…’

#tbt @franzserranoe #the90s Miami

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

#tbt Bogota 1992

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Prošle je godine pozirala gola za naslovnicu magazina Women’s Health i tad je otkrila da je starenje ne brine previše: ‘Ovo je žena od 45 godina koja može pokazati svoje tijelo. Prije su samo mlade djevojke bile na naslovnicama. Ja imam 45 i čak i da želite, u ovim godinama ne možete biti savršeni. Ne radi se o tome da ne volim svoje godine ili da me uzrujavaju, to je moja stvarnost. Mijenjam se. I želim izgledati u skladu sa svojim godinama, ali želim izgledati odlično. Ako ste opsjednuti time da želite izgledati mlađe, poludjet ćete. Ljudi kažu da izgledam kao da sam u dvadesetima, ali to nije istina. Koža mi je potpuno drugačija. Nikad nisam razmšljala o riječi ‘pora’, a sad ih gledam i mislim si što da radim s njima?!’

#tbt the 70's #carnavaldebarranquilla

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Tbt Acapulco #the90s #fueradeserieunivision #metomabalasopita

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

#tb the best!!! #celiacruz

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 21:51