MAJKA I DALJE ŠUTI

FOTO, VIDEO: DNK ANALIZA RAZOTKRILA ŠOKANTNU ISTINU 'Ja sam tajna kći poznate pjevačice. Skrivala me 31 godinu, a na testiranje me nagovorila baka...'

 Getty Images

Amerikanka Tiffany Whyte pohvalila se kako je napokon dobila rezultate DNK analize koja je potvrdila da je u krvnom srodstvu s prvim suprugom pjevačice Janet Jackson.

Whyte je, objašnjava, usporedila vlastiti uzorak s onim 81-godišnje Etterlene DeBarge, za koju godinama tvrdi da joj je baka. Etterlene je, naime, majka 53-godišnjeg Jamesa DeBargea, koji je s Jackson bio u braku od 1984. do 1985. Već se neko vrijeme šuška da je par tada dobio kćer, ali pjevačica je nikada nije priznala, nego ju je dala na posvajanje.

- S bakom sam prvi put komunicirala preko Facebooka. Odmah smo se povezale. Ona me i nagovorila da odemo na DNK testiranje. Isprva nisam htjela ni čuti za to. Predomislila sam se nakon što mi je očajna Etterlene rekla da mora saznati istinu prije nego što umre - izjavila je 31-godišnja Tiffany.

Prema rezultatima DNK analize, vjerojatnost da su DeBarge, inače pjevačica gospela, i Whyte u rodu jest 96.7 posto. Isti test kći je poslije napravila i s ocem, a nalazi će se znati sljedeći tjedan, piše američki tabloid.

Pjevač James DeBarge tvrdi kako sve ove godine nije ni znao da je Janet bila trudna. Osim tajne kćeri, ima još troje djece - 27-godišnju Kristiniju, 19-godišnjeg Jamesa i 16-godišnju Tori.

Jackson je u siječnju ove godine s trećim suprugom, 47-godišnjim katarskim biznismenom Wissamom Al Manom, u 51. godini dobila prvog sina Eissu. O tajnoj kćeri i dalje uporno šuti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:13