VALU KILMERU JE DOSTA

FOTO: 'OVO SAM JA, BEZ ŠMINKE I PHOTOSHOPA. IZGLEDAM LI BOLESNO?' Holivudski glumac odlučio stati na kraj lažima, u sve je uključio i obožavatelje...

 FACEBOOK

Iako se već mjesecima šuška da je Val Kilmer ozbiljno bolestan, junak holivudskih filmova 'Vrućina', 'Svetac' i 'Batman zauvijek' uporno opovrgava takve glasine.

Nakon što je američki internetski tabloid objavio snimku na kojoj 57-godišnji američki glumac teško diše i jedva govori tihim i neprepoznatljivim glasom, neki mediji raspisali su se da je Kilmerovo stanje krajnje zabrinjavajuće i da mu nije ostalo još puno vremena.

Val je odmah na društvenoj mreži objasnio kako je savršeno zdrav, a otkrio je i da redovito ide na govorne vježbe kako bi opet bio onaj stari.

Potvrdio je da je prošle godine uistinu imao nekih zdravstvenih problema, ali niti jednom riječi nije spomenuo rak grla, a šuška se da je upravo to njegova dijagnoza.

Lani je i Kilmerov kolega Michael Douglas, koji je bio na operaciji zbog iste zloćudne bolesti, u intervjuu natuknuo da se Val bori s istom stvari, ali poslije se javno ispričao zbog širenja neprovjerene informacije.

- Zar vam stvarno izgledam bolesno? Ovo sam ja ujutro, u sedam sati, bez šminke, bez photoshopa - napisao je glumac ispod jedne od nove fotografije snimljene tijekom gostovanja u radijskoj emisiji.

U nadi da će napokon zadati posljednji udarac tabloidima koji tvrde da je na samrti, glumac je pozvao obožavatelje, koji su ga u posljednje vrijeme imali prilike osobno sresti i svjedočiti da je u dobroj formi, da pišu uredništvu dotičnih medijskih kuća i tako zaustave širenje laži o njemu.

FACEBOOK

LONDON - MAY 11: Jade Jagger and Val Kilmer pose at midnight in Selfridges' window during a party at the Selfridges Oxford Street on May 11, 2005 in London, England. The event is part of Selfridges' Vegas-themed series of events which kicked off April 22 and runs to May 15. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:30