NESTAŠNA MANEKENKA

FOTO: NEZAPAMĆENA SCENA U CANNESU Došla na crveni tepih s bradavicom 'na izvolite', nasmijala se i svima pokazala srednji prst!

 
 Profimedia, Abaca Press

Kamere su zabilježile prvu ‘aferu nipplegate’ na crvenom tepihu u Cannesu. I nije se dogodilo Belli Hadid ili Alessandri Ambrosio, koje su prošetale u doista izazovnim haljinama s nemoguće dubokim dekolteima i prorezima. Nezgoda je snašla manje poznatu švicarsku manekenku albanskog porijekla.

Heidi Lushtaku stigla je prvi put na Filmski festival u Cannesu, ali i njezin prvi izlazak na crveni tepih ostat će upamćen. Baš kao što se to dogodilo velikim zvijezdama prije nje, Sophie Marceau, Monici Bellucci, Sarah Marshall, Brigitte Bardot i Bai Ling, i Heidi je u duboko dekoltiranoj haljini izvirila bradavica.

Premda se na nekim snimkama i fotografijama vidi da je srebrna dugačka haljina s prorezom imala ljepljive trake koje su trebale zadržati dekolte na mjestu, ljepilo je očito popustilo.

A da cijela situacija bude zanimljivija, manekenka se nasmijala i fotografima pokazala srednji prst.

FOTOGALERIJA: Prva 'afera nipplegate' u Cannesu

Lushtaku je rođena na Kosovu, a s obitelji, roditeljima i čak osmero braće i sestara, emigrirala je u Švicarsku sa sedam godina, pišu francuski mediji. 27-godišnjakinja se natjecala i za Miss Švicarske 2013., a u zemlji je velika zvijezda. Zaručena je za višegodišnjeg dečka, profesionalnog njemačkog boksača, također porijeklom s Kosova, Robina Krasniqija pravog imena Haxhi Krasniqi.

View this post on Instagram

@heidikras

A post shared by Robin Krasniqi (@robin_krasniqi) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:25