BUNTOVNICE

FOTO: MEGHAN JE POKAZALA TRBUH DO ZUBI, ALI JE POSLALA I VRLO SIMBOLIČNU PORUKU Nakon ovog poteza, nema više sumnje da joj je Diana uzor

 
Meghan Markle (2019), princeza Diana (1992.)
 Profimedia

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle, vojvoda i vojvotkinja os Sussexa, posjetili su Birkenhead kako bi podržali lokalne udruge koje rade u korist žena i mladih i odali počast pjesniku Wilfredu Owenu iz tog grada, koji je umro u Francuskoj u dobi od 25 godina.

Osim što je Meghan Markle pokazala svoj trudnički trbuh, outfitom za koji se odlučila je također i odala počast pokojnoj princezi Diani, svojoj svekrvi. Meghan je odabrala crveni kaput i baršunaste crvene salonke, uz ljubičastuu haljinu. Da te dvije boje sjajno idu zajedno, dokazala je Diana još 1992. godine na turneji Indijom na koju je išla s princom Charlesom. Na fotografiji snimljenoj tada ispred Taj Mahala vidi se kako Diana ima crveni sako i ljubičastu suknju. Toj je odjevnoj kombinaciji dodala salonke ljubičaste boje, uz svijetlu bluzu.

BGUK_1456473 - Birkenhead, UNITED KINGDOM  - Prince Harry and Meghan Markle, The Duke and Duchess of Sussex visit Birkenhead where their Royal Highness's will meet a number of local organisations that support and empower groups within the community.

Pictured: Meghan Markle



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 407172703, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

1st March, 2016.



THE Duke and Duchess of Cambridge, Prince William and Catherine, are visiting India and Bhutan in April. Their final engagement in India will be a visit to the Taj Mahal, Agra. 

Stock image:

Here, 13th, February, 1992, On a tour of India with Prince Charles, Princess Diana ended up visiting the Taj Mahal alone., Image: 266062417, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos

Ovo nije prvi put da Meghan odjevnim kombinacijama i detaljima odaje počast Diani. Tako je na dan svojeg vjenčanja s princem Harryjem nosila Dianin prsten. Dva dijamanta iz Dianine kolekcije nakita su i u Meghaninom zaručničkom prstenu, a na turneji u Australiji je vojvotkinja od Sussexa nosila zlatne naušnice u obliku leptira koje su pripadale upravo pokojnoj princezi Diani.

Podsjetimo, rođenje prvog djeteta princa Harryja i supruge Meghan očekuje se krajem travnja ili početkom svibnja. Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, koji su se vjenčali u svibnju 2018., izgleda ne žele znati spol djeteta prije rođenja.

Palača Kensington je odbila potvrditi predviđeni datum rođenja djeteta i samo je navela da se ono očekuje u proljeće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 02:11