VEĆ SE ODSELIO

FOTO: Legendarni glazbenik izgubio glavu za 15 godina mlađom fitness trenericom i sada mu prijeti gubitak od skoro 50 milijuna eura

 
 Instagram, profimedia

Bruce Dickinson (61), pjevač Iron Maidena, mogao bi se naći u pravom brakorazvodnom kaosu. Tako tvrdi Daily Mail, po kojem bi se lako moglo dogoditi da svoje bogatstvo od 90 milijuna funti, Dickinson dijeli napola sa suprugom Paddy Bowden s kojom je u braku bio 30 godina i ima troje djece.

On trenutno živi u Parizu s Leanom Dolci, instruktoricom fitnessa koja je od njega mlađa 15 godina.

Brak je praktički završio prošle godine kada je on iselio iz njihova zajedničkog doma, no ni Bruce ni Paddy još nisu podnijeli službeni zahtjev za razvod.

Međutim, situacija je i više nego jasna i razvod je samo pitanje vremena. Legendarni glazbenik priznao je vezu s fatalnom Leanom koja je inače velika obožavateljica Iron Maidena.

- Pratila ih je posvuda gotovo posljednjih deset godina. Za to vrijeme potpuno se zbližila s Bruceom, pa čak je upoznala i njegovu djecu. S druge strane, Paddy je htjela odmoriti glavu od svega, te je otišla u Južnu Ameriku - rekao je izvor blizak Dickinsonu za Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 02:32