PAR U IZLASKU

FOTO: KATE MIDDLETON OSTAVILA BEZ DAHA U ČIPKASTOJ HALJINI Inače su suzdržani u javnosti, ali ovaj put se nisu mogli suzdržati od nježnosti

 
 Justin Goff / Goff Photos / JOHN RAINFORD / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea još su jednom oduševili javnost pojavivši se na gala večeri Royal Variety Performance u kazalištu London Palladium na West Endu. Spektakularni show koji tradicionalno započinje ulaskom kraljevske obitelji u dvoranu, održava se svake godine, a princu Williamu i Kate Middleton ovo je treći dolazak.

Kate je apsolutno ostavljala bez daha u crnoj, dugoj, čipkastoj haljini omiljenog joj britanskog dizajnera Alexandera McQueena, čiju je i vjenčanicu svojedobno nosila. Haljinu je upotpunila elegantnim štiklama, a kosu je standarno raspustila u velikim uvojcima.

Na romantičnoj je haljini posebno bio istaknut izrez na leđima, što inače nije vojvotkinjin prvi izbor. Majka troje djece ovaj je put odabrala i nešto izazovniju šminku, a u cijeloj je kombinaciji naprosto blistala.

FOTOGALERIJA: Kate i William na gala večeri u Londonu

William je odabrao klasičan crni smoking, a na ovom su izlasku oboje bili nešto opušteniji. Premda ih se vrlo rijetko može vidjeti da u javnosti izražavaju osjećaje, u nekoliko su se navrata nježno zagrlili.

Zarada od ulaznica i svega ostalog na ovom događaju ide za pomoć stotinama zabavljača i umjetnika diljem Velike Britanije kojima treba pomoć zbog starosti, bolesti ili drugih poteškoća.

Britanski su mediji i ovaj put nahvalili eleganciju lijepe vojvotkinje kao i njezinu prirodnu opuštenost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:16