PUKLA LJUBAV

Florence Pugh odlučila ostaviti fotografa Charlieja Goocha nakon što mu je upoznala obitelj

Kraju veze presudio je glumičin pretrpani raspored, ali par je odlučio ostati u prijateljskim odnosima

Florence Pugh

 Amor Roma/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Amor Roma/mega/the Mega Agency/profimedia

Britanska glumica Florence Pugh i fotograf Charlie Gooch u vezi su proveli godinu dana, a tijekom ljeta zvijezda filma Oppenheimer upoznala je i obitelj svog dečka. Ipak, glumičini prijatelji su otkrili kako je naporni radni tempo 27-godišnje Florence doveo do toga da odluči okončati romansu.

"Florence i Charlie poznaju se godinama, a zaljubili su se krajem 2022. Ali, nije potrajalo. Florencein raspored je pretrpan, a i drugi razlozi su bili u igri. Na koncu je okončala vezu tijekom ljeta. Ipak, ne tuguje i dobro joj je samoj. Nema zamjerki među njima. Rekla je prijateljima da nije u vezi, ali oni se ne bi iznenadili da Florence promijeni mišljenje nakon nekog vremena", kazao je izvor blizak glumici.

Prije no što je započela vezu s 27-godišnjim Charliejem, Florence su povezivali s Harryjem Stylesom, a par je razmjenio i poljubac tijekom snimanja filma "Ne brini, draga" u Americi.

Također je tri godine provela u ljubavi s glumcem Zachom Braffom, što je za neke bilo kontroverzno, obzirom da je on stariji od nje 21 godinu.

Onima koji su u to vrijeme kritizirali njezinu vezu je odgovorila: "Dovoljno sam stara da budem odrasla i plaćam poreze, ali nisam dovoljno stara da znam s kim bih trebala ili ne bi trebala imati seks? Imam 24 godine i ne mogu birati koga ću voljeti? Postoji razlog zašto nisam s nekim svojih godina - nije uspjelo".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 20:00