PALE OPTUŽBE

Film o kralju popa još nije ni izašao, a već izaziva kontroverze: ‘Ta biografija je iznenađujuće neiskrena!‘

Redatelj Dan Reed rekao je da daje sve od sebe kako bi pokazao glazbenikovu interakciju s djecom na pozitivan način

Jaafar Jackson u ulozi Michaela Jacksona
 

 Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia/Image Capital Pictures/film Stills/profimedia

Biografski film o Michaelu Jacksonu nije ni izašao, a već izaziva kontroverze jer kreatori filma obećavaju necenzuriranu istinu, prenosi TMZ. Do sada je film u medijima predstavljen kao iskren prikaz života slavnog pjevača s fokusom na njegov talent i njegove ljudske borbe.

No, kao što znamo, Jackson je bio optužen za seksualno zlostavljanje djece, a sudski postupak koji su pokrenuli Wade Robson i James Safechuck protiv Jacksonove ostavštine još uvijek čeka suđenje. Redatelj Dan Reed rekao je da daje sve od sebe kako bi pokazao glazbenikovu interakciju s djecom na pozitivan način.

image

Michael Jackson

-/Shutterstock Editorial/Profimedia/

Kako mediji prenose, producent na filmu je Jacksonov bivši odvjetnik John Branca koji je doprinio, kada je u pitanju ova tema, scenariju filma. Reed je rekao da je pročitao primjerak scenarija za "Michaela" te da je dobio dojam da je to zapravo oda glazbeniku.

Nakon što je produkcija filma odgođena prošle godine zbog štrajka SAG-AFTRA, glavno snimanje započelo je početkom ove godine, a naslovnu ulogu igra glazbenikov nećak, Jaafar Jackson. Amerikanci bi trebali moći pogledati film "Michael" u kinima od 18. travnja 2025. godine, a kada će izaći na inozemno tržište, Universal još nije definirao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 03:27