VELIKA LJUBAV

Fatalna Ines pomogla je Bradu Pittu prebroditi mučni razvod: ‘Ovo je njegova posljednja veza u životu!‘

Osim u privatnim problemima, glumac cijeni mišljenje svoje voljene i kada je u pitanju njegova karijera

Brad Pitt i Ines De Ramon

 Diggzy/Jesal/Splash/Splashnews.com/Splash/Profimedia/

Razvod holivudskog para Brada Pitta (60) i Angeline Jolie (48) bio je buran, no Daily Mail prenosi da je uz podršku- njegove nove djevojke Ines de Ramon (31) glumcu sve bilo lakše. "Brad je sretan što nema drame s Ines", rekao je izvor pa objasnio kako glumac ne mora misliti ni o čemu negativnom kada je s njom.

image

Angelina Jolie i Brad Pitt

/Domine Jerome/abaca/shutterstock

"Oni su u svom svijetu i uživaju u međusobnom društvu. Nije da Brad ima puno stresova u životu, ali svi znaju da je veliki stres bila Angie", kazao je izvor. Osim u privatnim problemima, Pitt cijeni mišljenje svoje voljene i kada je u pitanju njegova karijera. "On joj vjeruje i smatra da je ona najbolja za njega te da nema nikakvih skrivenih ciljeva", objasnio je izvor.

Sudeći po informacijama u medijima, glumac i de Ramon zaista se vole, žive skupa, ali sudbonosno ‘da‘ ne planiraju reći. Barem ne još. "On ovo vidi kao svoju posljednju vezu. Ako to dovede do braka, neće biti tako skoro jer o tome nisu razgovarali. Sretni su i žele vidjeti kamo će ih zajednički život dovesti", rekao je izvor.

image

Brad Pitt i Ines De Ramon

Diggzy/Jesal/Splash/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Diggzy/jesal/splash/splashnews.com/splash/profimedia

Iako bliski izvori tvrde da se glumcu nije problem oženiti još jednom, trenutno to nije tema o kojoj on i de Ramon razgovaraju. Pittova romansa s de Ramon dogodila se dva mjeseca nakon što je de Ramon objavila da se rastaje od glumca Paula Wesleyja, koji se proslavio ulogom u seriji "Vampirski dnevnici". Zahtjev za razvod podnesen je u veljači 2023.

Od tada se Pitt i njegova odabranica ne skrivaju od javnosti, a proslava njegovog rođendana, doček Nove godine i putovanje u Pariz potvrdili su šuškanja od kada je par prvi put viđen skupa. Prošlog su se tjedna zajedno pojavili na "Santa Barbara International Film Festivalu".

image

Jolie-Pitt obitelj

Fame Pictures/Backgrid Usa/Profimedia/Fame Pictures/backgrid Usa/profimedia

Jolie i Pitt imaju šestero djece: Maddoxa, Paxa, Knoxa, Zaharu, Shiloh, Vivienne. Iako su se upoznali 2004. na snimanju filma "Mr. And Mrs. Smith", vjenčali su se deset godina nakon pa razvod podnijeli 2016. godine. Glumica je zatražila razvod jer je, prema njezinim izjavama, Pitt bio nasilan tijekom putovanja privatnim avionom.

Jolie je dobila skrbništvo nad djecom, a Pitt pravo na posjete. Optužbe da je nasilan bile su odbačene i on je oslobođen pa je zatražio zajedničko skrbništvo. Ipak, vrhunac njihove svađe dogodio se 2021. kada je glumica prodala svoj udio u "Chateau Miravalu", francuskom vinogradu, zbog čega ju je Pitt optužio da je organizirala "neprijateljsko preuzimanje" posla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 20:03