JEZIVO

Fanovi uznemireni, traže da se odmah ukloni bizarna scena iz ‘Prijatelja‘: ‘Predvidjeli su Chandlerovu smrt!‘

Riječ je o sceni iz pete epizode sedme sezone, koja nosi naziv "The One With The Engagement Picture"

Matthew Perry s Juliom Roberts u ‘Prijateljima‘

 Supplied By Lmk/Ipa/Ipa/Profimedia/Supplied By Lmk/ipa/ipa/profimedia

Obožavatelji "Prijatelja" žele da se iz serije izbaci scena za koju kažu da je "predvidjela" smrt Matthewa Perryja, piše Kurir.

Glumac je preminuo u 54. godini, a njegovo tijelo pronađeno je u jacuzziju u njegovom domu u Los Angelesu. Još se ne zna točan uzrok smrti.

Zbog okolnosti u kojima je umro, društvenim mrežama sada se proširila jedna scena iz "Prijatelja" koja nakon Perryjeve smrti djeluje dosta jezivo.

Riječ je o sceni iz pete epizode sedme sezone, koja nosi naziv "The One With The Engagement Picture" i prvi put je prikazana 2000. godine

U spornoj sceni Chandler i njegova zaručnica Monica Geller (Courtney Cox) poziraju za fotografije kojima će najaviti vjenčanje, prilikom čega je njemu teško da se prirodno nasmije. "Što ti je s licem?" pita Monica Chandlera.

"Ova fotografija bi trebalo da govori da će se Geller i Bing vjenčati, a ne da je lokalna žena spasila utapajućeg kretena", dodaje. Na to se fotograf krene smijati, što Monicu iživcira, pa mu kaže: "Hej, nemoj se smijati! On je moj utapajući kreten."

"Ova scena ne zvuči dobro nakon vijesti o uzroku njegove smrti", "Može li ova scena biti jezivija?", "Moraju izbaciti ovu scenu iz serije. Praktički su predvidjeli budućnost", samo su neki od komentara uznemirenih obožavatelja, piše Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 20:41