‘TREBA JOJ POMOĆ‘

Fanovi u strahu za pjevačicu: Iskopala uginulu mačku, skuhala joj lubanju i napravila bizaran oltar

Kontroverzna Azealia Banks još se 2015. predstavljala kao vještica, a krajem 2016. izazvala je skandal kad je priznala da žrtvuje piliće
Azealia Banks
 Gavriil Grigorov/Tass/Profimedia, Screenshot/INSTAGRAM

Azealia Banks (29), kontroverzna američka reperica te vlasnica hitova "212" i "Atlantis", na Instagramu se pohvalila videom koji prikazuje oltar koji je glazbenica napravila za svog ljubimca, mačka Lucifera, koji je uginuo prije tri mjeseca.

U ružičasti lonac smjestila je, kako sama tvrdi, mačju lubanju, bocu šampanjca, bočicu svog omiljenog parfema Chanel No. 5, novčanicu od 100 američkih dolara te raspelo.

image
Screenshot/INSTAGRAM

Prije toga Azealia je na društvenoj mreži objavila i morbidni video iz kojega se moglo vidjeti kako u društvu još jedne osobe iskapa vreću u kojoj su, objasnila je, ostaci njezina uginula ljubimca.

- Lucifer se vraća među žive! Draga moja maco, hvala ti za sve. Legenda. Ikona. Zauvijek vjerni sluga - govorila je Banks dok je sve snimala. Poslije je objavila i drugi video u kojemu je, tvrdila je, skuhala mačju lubanju, no obje sporne snimke vrlo brzo izbrisala je s Instagrama.

- Ona definitivno nije dobro, hitno joj treba stručna pomoć - komentirali su zgroženi i zabrinuti korisnici društvenih mreža.

Inače, Banks se 2015. predstavljala kao vještica, a hvalila se i kako je interes za magiju naslijedila od majke.

- Mi crnci rođeni smo čarobnjaci i vidovnjaci, imamo stvarne natprirodne moći i što ih prije svi naučimo kultivirati, brže ćemo moći popraviti sr**a - objavila je reperica svojedobno na Twitteru.

Skandal je izazvala i krajem 2016. kad je priznala da žrtvuje - piliće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:47