JOŠ JEDAN GAF

Fanovi sasuli paljbu na Kim Kardashian zbog pretjeranog fotošopiranja: ‘Gdje ti je srednji prst?‘

Nekoliko obožavatelja u komentarima je stalo u obranu reality zvijezde, dok su drugi žestoko osudili njezino uređivanje fotografija

Kim Kardashian

 Screenshot/Instagram

Reality zvijezda Kim Kardashian prozvana je zbog pretjeranog uređivanja svog najnovijeg selfieja nakon što je nekoliko obožavatelja primijetilo da joj na fotografiji "nedostaje srednji prst", piše Page Six.

- Samo isprobavam kupaći kostim ​​i molim se da u Los Angelesu više nikad ne pada kiša - napisala je 42-godišnja reality zvijezda uz fotografiju svojeg odraza u zrcalu na kojoj nosi bikini vlastitog brenda Skims. Dok su mnogi obožavatelji istaknuli kako majka četvero djece izgleda dobro, drugi su zaključili kako je fotografija "loše fotošopirana".

- Čekaj, gdje ti je srednji prst? - upitao je netko od komentatora.

- Zašto je ova fotografija toliko uređena? - pitala je jedna pratiteljica, ukazujući na pretjerano fotošopiranje selfieja popularne Kim, dok je jedan od pratitelja napisao kako se "iskreno nada da Kim razumije koliko su joj zapravo fotografije uređene".

- Ova fotomontaža je apsurdna. Samo objavite običnu fotku. Nikoga nije briga… U četrdesetima si - napisala je druga osoba.

Nekoliko Kiminih obožavatelja stalo je u njezinu obranu u komentarima, objašnjavajući da bi joj prsti mogli biti iskrivljeni jer mobitel drži za stražnju stranu.

Inače, obitelji Kardashian loše fotomontaže nisu strane. Možda najozloglašeniji gaf dogodio se kad je ubacila lice Khloéine kćeri, True, na tijelo Kylieine kćeri, Stormi, na fotografiji s putovanja u Disneyland.

Kim je kasnije priznala pogrešku na društvenim mrežama nakon što ju je jedan TikToker razotkrio, a objasnila je kako "nije htjela pokvariti" estetiku svog Instagrama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 02:17