KONTROVERZNI REPER

Fanovi R&B zvijezde u šoku, u spotu se ljubi s nasilnikom koji je tukao Rihannu: ‘Zašto to radiš?‘

Normani koja je bivša članica Fifth Harmony pristala je glumiti u spotu Chrisa Browna, u kojem se bore u bazenu pa strastveno ljube

Kadar iz spota za novu pjesmu Chrisa Browna

 Screenshot/

Obožavatelji R&B-a osuđuju pjevačicu Normani jer je pristala glumiti u novom glazbenom spotu Chrisa Browna, unatoč njegovoj povijesti s obiteljskim nasiljem, piše Page Six.

Normani, 26-godišnja bivša članica Fifth Harmony, s kontroverznim pjevačem je snimila spot za njegovu pjesmu "WE (Warm Embrace)", koji je objavljen ove srijede.

U videu se Normani senzualno bori protiv Browna prije nego što podijele strastveni poljubac u bazenu.

Spot je u ovom trenu prikupio skoro dva milijuna pregleda na YouTubeu, a brojni komentatori tvrde da par ima sjajnu kemiju. Međutim, brojni obožavatelji Normani napali su pjevačicu, rekavši da se ne bi trebala povezivati ​​s Brownom s obzirom na njegovu problematičnu prošlost.

- Nemam pojma zašto nove R&B djevojke osjećaju potrebu surađivati ​​s njim - stoji u jednom tweetu koji je prikupio preko 2000 retweetova.

image

Rihanna i Chris Brown

Debra L. Rothenberg/Shutterstock Editorial/Profimedia/

- Zašto bi Normani to učinila svojoj karijeri? Chris Brown? Ozbiljno?? - piše jedna korisnica Twittera.

Brown je tijekom godina često bio u sukobu sa zakonom. U lipnju 2021. je bio pod istragom zbog navodnog udaranja žene, a 2009. je uhićen jer je fizički napao svoju tadašnju djevojku Rihannu.

Za potonji incident, Brown je priznao krivnju za kazneno djelo napada i odradio uvjetnu kaznu 2015., uz rad za opće dobro i savjetovanje o nasilju u obitelji.

image

Rihanna i Chris Brown

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Ranije ove godine, Page Six je otkrio da je neimenovana žena tužila Browna jer ju je navodno drogirao i silovao dok je bila na zabavi u Miamiju u prosincu 2020. godine.

- Kad god izdajem novu glazbu ili radim na novim projektima, oni pokušavaju napraviti neko sr**** - uzvratio je Brown.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:45