NA METI KRITIKA

Fanovi napali glumicu zbog malenog, čupavog društva na Madonninu koncertu: ‘Demi, daj se saberi!‘

Kud god išla, od ljetovanja do televizijskih nastupa i nabavke namirnica, 61-godišnja glumica sa sobom vodi svoju sićušnu čiuvavu

Demi Moore, Kelly Ripa i Mark Consuelos na Madonninu koncertu

 Instagram

Demi Moore (61) rijetko se pojavljuje u javnosti bez svoje voljene kujice Pilaf, koju ima od 2022. godine. Glumica vodi čiuvavu sa sobom na različite događaje, uključujući modne revije, televizijske intervjue, u šetnje i nabavku namirnica i druženja s prijateljima. Prošlog ljeta njih dvije snimljene kako uživaju na odmoru na jahti u Grčkoj.

Međutim, mnogi njezini obožavatelji nisu bili sretni kada je Demi podijelila fotografije i video-snimke koje su otkrile da je Pilaf bila njezina pratiteljica i na Madonninom koncertu u Madison Square Gardenu, u New Yorku, prošlog tjedna.

Demi je objavila nekoliko fotografija i videozapisa s događaja na kojem je plesala uz Madonnine hitove. Trogodišnju, sićušnu Pilaf smjestila je u nosiljku na prsima.

"Jer svi se žele zabavljati s @pilaf.littlemouse. Toliko zabave na @madonna koncertu u NYC-u s ovom ekipom" napisala je među ostalim glumica.

Demi se slikala s prijateljima, uključujući glumačko-voditeljski par Kelly Ripu i Marka Consuelosa i sasvim je jasno da se dobro zabavila. Njezini pratitelji nisu joj zamjerili zabavu, u stvari su potpuno ignorirali sve osim činjenice da bi glasna glazba mogla biti previše za Pilaf.

"Što je s psom? Na koncertu? Ozbiljno?!?! Što tu nije u redu?" komentirao je zgroženo jedan od gotovo pet milijuna pratitelja na Instagramu.

image

Demi Moore i Pilaf na odmoru u Grčkoj

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

"Zašto, dovraga, vodiš malenog psa na glasan koncert? To nije užitak za njih. Daj se saberi, Demi.", napisao je drugi

Treći je dodao: "Volim te otkad znam za sebe, ali što ti je bilo na pameti kad si odlučila povesti psa na glasan koncert (posebno malenog)? To je teška glupost!"

Još je žešći bio kritičar koji je kazao da ne može više gledati kako Demi "tretira ovog dragocjenog malog psa kao asesoar".

"Dosadio mi je to stalno gledati. Tako je razočaravajuće i tužno.", rekao je.

Demi nije odgovorila kritičarima, barem ne izravno. No, u jednoj drugoj objavi napisala je kako su svi ludi za Pilaf i kako je ona, Demi - Pilafin asesoar, a ne obrnuto.

image

Demi Moore u gostima kod Stephena Colberta s Pilaf

Jlppa/Bestimage/Profimedia/Jlppa/bestimage/profimedia

S obzirom na pozornost koju psić privlači teško je zamisliti da će prestati voditi Pilaf sa sobom. Kujica je imala vrlo uzbudljiv tjedan, jer su ona i Demi gostovale u emisiji "Good Morning America", a zatim i u popularnom "The Late Show With Stephen Colbert". Glumica, naime, promovira svoju novu seriju "Feud: Capote vs. The Swans".

Serija ima zvjezdani glumački ansambl koji uključuje Naomi Watts, Diane Lane, Chloe Sevigny, Calistu Flockhart, Molly Ringwald i Toma Hollandera. To je priča o složenim odnosima između slavnog pisca Trumana Capotea i kruga žena iz njujorškog visokog društva.

Demi igra Anne Woodward bivšu radijsku glumicu koja je izopćena iz društva nakon misteriozne smrti njezina supruga. Anne je 1955. godine ustrijelila i ubila bogatog bankarskog nasljednika Williama Woodwarda Jr., tvrdeći kako je mislila da se radi o provalniku. Iako je oslobođena, jer je porota smatrala da se doista radilo o nesreći, ostala je na margini i 20 godina kasnije si oduzela život.

image

Demi Moore

Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Mislim da imate golemu odgovornost kad igrate stvarnu osobu. Bilo mi je važno što je više moguće poštovati istinu. - rekla je Demi - Annin život bio je pun odbacivanja. Obitelj u koju se udala odbacila ju je. Ma koliko dobra bila, nikada nije odgovarala njihovim standardima. Jednostavno nije pripadala tom društvenom sloju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:15