BRUCE SPRINGSTEEN

Emotivnim videom u kojem zajedno plešu slavni se pjevač oprostio od svoje majke: ‘Sjećam se tvoje budilice u ranu zoru‘

Njegova je majka doživjela 98 godina, a posljednjih se godina borila s Alzheimerom

Bruce Springsteen

 Netflix/Everett/Profimedia/Netflix/everett/profimedia

Bruce Springsteen oprostio se na društvenim mrežama od svoje majka Adele, koja je preminula prošloga tjedna, piše Slobodna Dalmacija

Rokerova majka je doživjela 98 godina.

Pjevač je objavio video isječak koji prikazuje njegovu majku kako pleše, uz to je stavio i svoje stihove iz pjesme "The Wish" iz 1998. godine, pjesme inače inspirirane njegovom majkom.

"The Wish" jedna je od pjesama koju je Springsteen izveo u svom showu na Broadwayu 2017., u samostalnoj predstavi temeljenoj na njegovoj autobiografiji "Born to Run". Tada je roker s publikom podijelio osobne priče iz svog života i izveo akustične verzije svojih najvećih hitova.

Pokojna se Adele Springsteen posljednje desetljeće svojeg života nosila s Alzheimerovom bolešću, no usprkos tome ljubav za plesom je nikada nije napustila. Bio je to, naglasio je umjetnik, bitan dio majčina mu duha, onog što ona u biti jest.

Sjećam se tvoje budilice zorom, ležao bih budan slušajući te kako se spremaš za posao... Kako ponosna i sretna si se svakoga dana vraćala našem domu. Nema više budilice - napisao je tužan sin, piše dalje Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 07:45