OTPUŠTEN JE KUĆI

Elton John pao u svojoj vili u Francuskoj i završio u bolnici na liječenju

Pjevač ljeto provodi na francuskoj rivijeri sa svojim suprugom Davidom Furnishom i njihovo dvoje djece

Elton John

 Yui Mok/Pa Images/Profimedia/Yui Mok/pa Images/profimedia

Glazbena zvijezda Elton John bio je nakratko hospitaliziran tijekom vikenda nakon što je pao u svojoj vili u Nici, u Francuskoj.

76-godišnji pjevač hita "I‘m Still Standing" prevezen je u bolnički ortopedski centar Princess Grace gdje je završio na liječenju iz predostrožnosti, prenosi Page Six.

"Možemo potvrditi da je Elton nakon jučerašnjeg pada u svom domu na jugu Francuske posjetio lokalnu bolnicu kao mjeru predostrožnosti", rekao je Johnov predstavnik za Daily Mail u ponedjeljak ujutro.

"Nakon pregleda, jutros je odmah otpušten i sada se vratio kući i dobrog je zdravlja", dodao je.

Pjevač ljeto provodi na francuskoj rivijeri sa svojim suprugom Davidom Furnishom i njihovo dvoje djece, nakon što je početkom srpnja završio svoju turneju Farewell Yellow Brick Road.

“Imao sam najdivniju karijeru, bilo je to nešto nevjerojatno. 52 godine čiste radosti izvođenja glazbe, koliko sam sretan što se bavim glazbom”, rekao je publici u Stockholmu dok je završavao koncert u Švedskoj.

“Ali, znaš, ne bih sjedio ovdje i razgovarao s vama da nije bilo vas. Kupili ste singlove, albume, CD-e, kasete, ali što je još važnije, kupili ste karte za nastupe i znate koliko volim svirati uživo", poručio je.

Dobitnik Grammyja zahvalio je obožavateljima na kontinuiranoj podršci tijekom njegove više od pet desetljeća duge karijere.

“Večeras je bilo čarobno. Pokušavam obraditi tu informaciju i mislim da još neko vrijeme neće moći prihvatiti činjenicu da sam konačno završio s turnejom,” priznao je. "Ne mogu vam reći koliko će mi nedostajati obožavatelji i koliko me njihova podrška ponizila - to će zauvijek ostati sa mnom."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:53