U TAJNOSTI

Ed Sheeran iznenadio fanove viješću da je dobio drugo dijete: ‘Supruga i ja smo zaljubljeni u bebu‘

‘Želim vas sve obavijestiti da smo dobili još jednu prekrasnu djevojčicu‘, napisao je

 Ed Sheeran

 Valery Hache/AFP

Glazebenik Ed Sheeren (31) objavio je da su on i supruga Cherry Seaborn (30) dočekali svoju drugu zajedničku bebu, još jednu kćer.

"Želim vas sve obavijestiti da smo dobili još jednu prekrasnu djevojčicu. Oboje smo tako zaljubljeni u nju, i presretni smo što smo postali četveročlana obitelj", piše glazbenik na Instagramu, u opisu slatke fotografije bijelih dječjih čarapica.

Obožavatelji su bili oduševljeni tom objavom, a tisuće ih je čestitalo.

Među onima koji su komentirali, jedan je napisao: "Čestitamo!! Nevjerojatne vijesti." Drugi je dodao: "Yayyyyy!!!! Još jedna djevojka, kao što si i htio“. Treći je napisao: "Vau! Čestitamo, Ed i Cherry! Tako sam sretan što si blagoslovljen s još jednim djetetom!"

Sheeran i Seaborn već su roditelji kćeri Lyre Antarctice, koju su dobili u kolovozu 2020. Par je na sličan način najavio i njezino rođenje, uz fotografiju čarapica.

"Prošlog tjedna, uz pomoć nevjerojatnog tima koji je pomogao donijeti našu bebu na svijet, Cherry je rodila našu lijepu i zdravu kćer - Lyru Antarcticu Seaborn Sheeran", napisao je tada. "Potpuno smo zaljubljeni u nju. I mama i beba su nevjerojatne, a mi smo ovdje u sedmom nebu."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:18