MEDIJSKE NAGRADE

Dvoboj dekoltea bujnih plavuša: Christina i Jennifer u modnom okršaju ‘prsa o prsa‘, koja vam je bolja?

Upravo je održan omiljeni događaj u Hollywoodu na kojem LGBTQ zajednica odaje priznanje za suradnju i reprezentaciju

Christina Aguilera i Jennifer Coolidge

 AFP/Profimedia

Dodjela godišnjih medijskih nagrada GLAAD, jedan je od najomiljenijih događaja u Hollywoodu, a crveni tepih na velikoj gala večeri na Beverly Hillsu prava modna revija i mjesto za prikazivanje zanimljivih pa i ekscentričnih outfita.

Američka organizacija Gay & Lesbian Alliance Against Defamation pokrenula je tu medijsku nagradu 1990. godine, da bi odala priznanje svima koji LGBTQ zajednicu dostojno predstavljaju, surađuju s njom i bave se pitanjima koja se nje tiču, bez obzira na seksualnu orijentaciju.

image

Christina Aguilera

Valerie Macon/Afp

Ove godine, na 33. dodjeli, glavne zvijezde bile su pjevačica Chirstina Aguilera i glumica Jennifer Coolidge.

Aguilera (41) odabrala je crnu haljinu od svjetlucavog, šljokičastog materijala, sa spuštenim ramenima i neobičnim golemim rukavima, te iznimno smjelim dekolteom, te šlepom dugim barem dva metra. Platinasto plavu kosu je za ovu priliku izravnala, a glamuroznu šminku istaknula crvenim ružem.

image

Christina Aguilera

Jerod Harris/Getty Images Via Afp

Pjevačica je već godinama obožavana u LGBTQ zajednici, a ovih dana puno je po medijima zbog njezine nove, poslovne uloge - suosnivačice i glavne savjetnice brenda za "seksualni wellness", čiji su proizvodi prije svega namijenjeni ženama.

Druga bujna plavuša koja je privukla golemu pozornost je Jennifer Coolidge (61). Zvijezda nagrađenog "Bijelog lotosa", i ovaj put se odlučila za usku, pripijenu haljinu dužine do koljena. Haljina s dubokim dekolteom diskretno je ukrašena svjetlucavim kamenčićima, a rukavi su većim dijelom prozirni.

image

Jennifer Coolidge i Jane Lynch

Alberto Rodriguez/Shutterstock Editorial/Profimedia/Alberto Rodriguez/shutterstock Editorial/profimedia

Coolidge je nosila prozrine rukavice, te specifičan, svjetlucavi ukras za kosu. Glumica koja proživljava najbolje dane karijere u 60-ima, bila je prezenterica, a doživjela je veliko iznenađenje kada je i sama dobila posebnu nagradu GLAAD-a za svoj doprinos i suradnju s LGBTQ zajednicom tijekom godina.

image

Geena Davis

Monica Schipper/Getty Images Via Afp

Crvenim tepihom prošetali su i Sarah Michelle Gellar u srebrnoj, svjetlucavoj haljini, a Geena Davis koja se odlučila za stil starog Hollywooda, s dugom, crnom, savršeno krojenom haljinom.

image

Gabriele Union i Zaya Wade

Valerie Macon/Afp

Glumica Gabrielle Union na crveni tepih je stigla sa svojom pokćerkom Zayom Wade, koja je prije tri godine objavila kako je transrodna osoba, a od veljače ove godine, pravno je priznata kao žena. Union je odabrala pripijenu, šarenu Moschinovu haljinu s odgovarajućim pokrivalom za glavu, dok se Zaya odlučila za kratke hlače i jaknu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:12