VIĐENA U ŠETNJI

Dugo je nismo vidjeli: Kim Basinger danas bi samo rijetki prepoznali na ulici...

Hollywodska zvijezda Kim Basinger iznenadila je fotografe šetajući ulicama Los Angelesa

Kim Basinger

 Profimedia/

Kim Basinger (69), originalna zvijezda ‘Batmana‘ iz 1989., fotografirana je kako šeta Los Angelesom dok je izgledala neprepoznatljivo. Posljednjih nekoliko godina bila je rijetko viđena u javnosti. Ipak, priprema se za veliki nastup na crvenom tepihu nakon gotovo pet godina kako bi podržala sklonište za životinje koje joj je drago.

image

Kim Basinger

Garrett Press Photo/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Garrett Press Photo/mega/the Mega Agency/profimedia

Nosila je sivu jednostavnu majicu i svijetlo sivu trenirku. Zvijezda filma „9 1/5 Weeks“ dodala je crnu jaknu preko toga, a sakrila se od sunca crnim sunčanim naočalama i velikim slamnatim šeširom. Čitav izgled odavao je dojam da želi ostati zamotana i na toplom suncu Los Angelesa. Mnogima je slavna glumica u ovom izdanju izgledala neprepoznatljivo.

image

Kim Basinger u filmu "Never Say Never Again" 1983.

20th Century Fox/Entertainment Pictures/Profimedia/20th Century Fox/entertainment Pictures/profimedia
image

Kim Basinger 2022.

Facebook/Planet/Profimedia/Facebook/planet/profimedia

Posljednji puta Kim je viđena u ožujku kad je došla u hollywoodski bar Jumbo‘s Clown Room jer je njezina kći Ireland imala striptiz klub temu na zabavi povodom rođenja djeteta. Ireland, kći Kim i njezina bivšeg supruga Aleca Baldwina, u svibnju je rodila djevojčicu. Kim je na zabavi odjenula sivi sako s hlačama i elegantnom crnom košuljom ispod. Glumica je svoj izgled upotpunila sjajnim crnim cipelama i smeđom torbicom, a svoju plavu kosu raspustila je. Na toj zabavi bila je u društvu dugogodišnjeg dečka Mitcha Stonea, frizera slavnih.

image

Ireland Baldwin

Face To Face/Face To Face/Profimedia/Face To Face/face To Face/profimedia

Čini se da je Irelandina zabava za doček bebe bila daleko od tradicionalne jer su uzvanici bili okruženi striptizetama, dolarima i masnim cheeseburgerima. U jednom trenu zabave su neke od plesačica zaplesale budućoj majci u krilu. Striptizete su nosile lažne trudničke trbuhe dok su plesale oko šipke.

Ireland se kasnije zabavom pohvalila na Instagramu.

„Bebina prva ekstravagancija u striptiz klubu“, napisala je tada buduća majka, a na fotografiji se vidi Kim koja je naslonila glavu na Irelandina prsa.

Ireland Baldwin je dvadesetsedmogodišnji model i glumica koja se pojavila u filmu „Grudge“ iz 2013. godine. Kao model snimala je za brendove kao što su True Religion i Guess. Krasila je naslovnice brojnih časopisa, među kojima je Marie Claire.

Njezin otac najpoznatiji je pojavljivanju u sitcomu „Saturday Night Live“, a glumio je u nizu hit filmova kao što su „Working Girl“ i „Beetlejuice“.

image

Kim Basinger i bivši suprug Alec Baldwin

Stan Honda/Afp/Profimedia/Stan Honda/afp/profimedia

Alec i Kim bili su u braku od 1993. do 2002. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:13