DRUGAČIJI LOOK

Dugo ga nije bilo u javnosti, a sada izgleda potpuno neprepoznatljivo: Objavljene rijetke fotke zvijezde ‘Austina Powersa‘

Mike Myers na pozornicu je došao pod maskom, pa je skinuo kako bi se otkrio i održao je govor

Mike Myers u Austin Powers u Goldmemberu 

 New Line Cinema Collection/Everett/Profimedia/New Line Cinema Collection/everett/profimedia

Zvijezda serije "Austin Powers" Mike Myers rijetko se pojavljuje u javnosti, a u subotu je bio na 49. AFI gala dodjeli nagrada. Američki filmski institut ove je godine dodijelio nagradu za životno djelo Nicole Kidman, a ovo pojavljivanje bilo je prvi put da slavni glumac prisustvuje nekom događaju unazad godinu dana.

Myers se za ovu prigodu dotjerao pa se tako pojavio u smokingu, a pozornost je privlačila i njegova sijeda kosa koja je potpuno drugačija od čupave smeđe frizure po kojoj je bio poznat tijekom karijere. Myers je nosio masku na pozornici prije nego što ju je skinuo kako bi se razotkrio i održao govor na gala večeri.

image

Mike Myers

Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Profimedia/Alberto E. Rodriguez/getty Images/profimedia
image

Mike Myers

Xavier Collin/Avalon/Profimedia/Xavier Collin/avalon/profimedia

Glumac je već nekoliko godina izvan pozornosti javnosti, a posljednju ulogu na velikom platnu imao je u filmu Davida O. Russella iz 2022., "Amsterdam". Iste godine kreirao je i glumio u Netflixovoj seriji "The Pentaverate".

image

Mike Myers

Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Profimedia/Alberto E. Rodriguez/getty Images/profimedia

Kružile su glasine da radi na četvrtom dijelu svoje najpoznatije franšize "Austin Powers", ali to na kraju nije potvrđeno.

"Ne mogu niti potvrditi niti demantirati postojanje ili nepostojanje takvog projekta, postojao on ili ne postojao. Nepotvrđena potvrda", rekao je u “The Jess Cagle Showu” u svibnju 2022.

Myers je u braku s Kelly Tisdale (47) i imaju troje djece - Spikea (12), Sunday (10) i Paulinu (8). Glumac je umjetnicu upoznao 2006. godine, a 2010. vjenčali su se u tajnosti. Dok je promovirao "Amsterdam", Myers je rekao za People da njegova djeca nisu impresionirana njegovom hollywoodskom karijerom.

"Nevjerojatno su neuzbuđeni zbog bilo čega [što ja radim]", našalio se. "Znate, to je sjajno."

image

Mike Myers

Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/the Mega Agency/profimedia

Na svečanosti je Nicole Kidman dovela brojne članove obitelji kako bi je gledali dok preuzima nagradu za životno djelo. Uz supruga Keitha Urbana, glumica serije "Big Little Lies" povela je i svoje kćeri tinejdžerice, Sunday i Faith. Pridružile su im se i Kidmanina sestra Antonia te glumičina nećakinja Sybella Hawley.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:19