KRUŽE OPTUŽBE

Društvene mreže se užarile zbog Rihanne: Uskoro treba roditi, a Rockyja je uhvatila u preljubu?!

‘Rihanna je prekinula s njim nakon što ga je uhvatila kako je vara s dizajnericom cipela Aminom Muaddi‘, napisao je influencer

Rihanna i Asap Rocky 

 Veeren -christophe Clovis/Bestimage/Profimedia

Pjevačica Rihanna i A$AP Rocky trenutačno su najpopularnija tema na Twitteru nakon što su se na internetu pojavile neprovjerene glasine da su se rastali.

Na internetu je sve više optužbi da je Rocky prevario Rihannu s nekim tko joj je vrlo blizak, iako ovog trenutka nijedno izvješće nije potvrđeno.

Louis Pisano, influencer i modni komentator koji na Instagramu ima 130 tisuća pratitelja, a više od 19 tisuća na Twitteru, zapalio je društvene mreže žarkom porukom. Tvrdi da je Rihanna navodno uhvatila repera u preljubu s dizajnericom obuće Fenty, Aminom Muaddi.

“Rihanna i ASAP Rocky su se razišli. Rihanna je prekinula s njim nakon što ga je uhvatila kako je vara s dizajnericom cipela Aminom Muaddi”, napisao je na Twitteru.

Još jedna važna stvar: Pisano ističe da reperova veza s Aminom traje nekoliko godina unazad.

Tekst dizajnera, u kojem se također ističe da se navodna prijevara dogodila tijekom pariškog Tjedna mode, u samo nekoliko minuta skupio je gotovo 17 tisuća lajkova i podijeljen je više od 10,6 tisuća puta. Obožavatelji pjevačice ne vjeruju da je njezin partner mogao počiniti takav postupak jer očekuju dijete.

Ranije ovog tjedna, Rihanna je viđena kako nosi Fentyjeve cipele koje je dizajnirala Muaddi. Dizajnerica je objavila fotografije pjevačice samo nekoliko sati prije nego što su se pojavile glasine, primijetio je showbiz portal Just Jared.

Rihanna i Rocky posljednji su put viđeni zajedno 1. travnja dok su ručali u West Hollywoodu.

Iako je razlaz u ovom trenutku samo nagađanje, to nije spriječilo obožavatelje da svoja razmišljanja o tome podijele na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:02