14 PJESAMA

Drake iznenadio novim albumom, fanovi baš i nisu oduševljeni: ‘Očito je u svojoj najljenijoj fazi‘

Nisu bili impresionirani i pitaju se zašto se odlučio za promjenu i izdao album house glazbe

Drake

 Ferdy Damman/AFP

Obožavatelji su razočarani Drakeovim (35) novim albumom. Glazbenik je album objavio bez prethodne promocije, a vijest o njemu objavio je nekoliko sati prije na svom Twitter profilu. Album sadrži 14 pjesama house žanra.

Rap i R&B pjevač šokirao je pratitelje objavom da će izbaciti novi album u četvrtak u ponoć, a onda je to učinio nekoliko sati ranije na svom Twitteru.

Obožavatelji su, naravno, ostali budni i s uzbuđenjem čekali pjesme, no nisu bili impresionirani i pitaju se zašto se odlučio za promjenu i izdao album house glazbe.

- Drake je u svojoj najljenijoj fazi i to će dugoročno utjecati na njegovu ostavštinu, samo je jedan od komentara na Twitteru.

Neki su ipak oduševljeni

Unatoč mnoštvu loših komentara, može se tu naći i poneki dobar.

- Drake je dobar, ne mogu reći ništa loše za ovaj iskorak. Poštujte umjetnika i granice koje je pomaknuo s ovim, napisao je obožavatelj.

Album s 14 naslova

Sedmi studijski album "Honestly, nevermind", izašao je u ponoć, napisao je Drake u objavi, a zatim je objavio popis pjesama koji se sastojao od 14 naslova. Uzbudljiva objava svidjela se gotovo 2 milijuna njegovih pratitelja u prva dva sata od objave, uključujući bivšeg rap rivala Kanyea Westa (45).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:00