PROZA ZA RUSKOG CARA

‘Dragi Putine, da sam barem tvoja majka...‘ Glumica ismijana zbog bizarne snimke obraćanja ruskom lideru

34-godišnjakinja se obraća ruskom predsjedniku u videu koji traje nešto više od dvije minute

AnnaLynne McCord

 Twitter

Američka glumica i manekenka AnnaLynne McCord, najpoznatija po ulozi Naomi Clark u televizijskoj seriji '9021 Beverly Hills', uputila je Rusiji putem video snimke apel da prekinu udare protiv Ukrajine.

Međutim, njezine bizarne riječi izazvale su samo šok i posprdne komentare upućene 'narcisoidnoj glumici', kako su je korisnici društvenih mreža prozvali.

'Dragi predsjedniče Vladimire Putine, tako mi je žao što nisam bila vaša majka', 34-godišnjakinja se obraća ruskom predsjedniku u videu koji traje nešto više od dvije minute.

McCord govori o tome kako bi Putinov život bio drugačiji da mu je ona bila majka.

'Da sam tvoja majka, da je svijet hladan, umrla bih da te zagrijem... Umrla bih da ti dam život', nastavlja, a onda govori kako žali što je rođena 'prekasno' da bi bila majka ruskog vođe.

Glumica je dala naslutiti da je govorila metaforički i da je u svojim referencama na 'majku' mislila na Rusiju.

'Ovo će definitivno zaustaviti Putina. Toliko si hrabra AnnaLynne McCord', 'Sljedeći put samo zapjevaj 'Imagine'. Lakše je nego što god da je ovo bilo', sarkastično su komentirali korisnici Twittera.

Drugi su je pak 'školovali' o pisanju proze.

'Morat ćeš pojačati igru ​​rime ako želiš zaustaviti rat... ovo nije uspavanka', savjetovali su joj.

Rusija je započela svoju invaziju na Ukrajinu kopnom, zrakom i morem u četvrtak nakon Putinove objave rata. Procjenjuje se da je oko 100.000 ljudi pobjeglo, a eksplozije i pucnjave odjekuju velikim gradovima. Rusija ima za cilj zauzeti Kijev i srušiti vladu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:15