SKANDAL ZA SKANDALOM

Dolazi šokantan reality show koji se bavi nogometašima i ljubavnicama? ‘Te žene su priča našeg vremena‘

Cijela priča je krenula nakon što je Lauryn kontaktirala Walkerovu suprugu Annie tijekom božićnih blagdana

Lauryn Goodman i Kyle Walker

 Profimedia/

Lauryn Goodman je u pregovorima s TV producentima da pokrenu "dramatičan reality show" s drugim "ljubavnicama" igrača Premier lige, piše The Sun.

Naime, influencerica je dospjela na naslovnice britanskih tabloida prošlog mjeseca kada je otkrila da je nogometaš Kyle Walker, koji je inače u braku, otac oba njezina djeteta. Walkera je ostavila supruga Annie Kilner nakon što joj je Lauryn poslala poruku putem koje je saznala za njegovu izvanbračnu djecu. Sada su izvori otkrili da je Lauryn u pregovorima s TV producentima o pokretanju showa s “pet drugih ljubavnica nogometaša".

image

Lauryn Goodman

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Jedan od producenata koji je radio na emisijama poput "The Only Way Is Essex" i drugim velikim reality formatima pratio je Lauryninu priču i shvatio da je to zapravo priča o našem vremenu. Postoji cijela generacija djevojaka povezanih uz nogomet. To je poput vlastitog malog ekosustava i kada zađete iza kulisa, apsolutno je fascinantno - prepričava izvor.

image

Lauryn Goodman

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

- Sve su glamurozne, žive brzim životnim stilom i idu u sve iste vrhunske klubove kao i prvoligaši. Iz minute u minutu, sve eskalira u ljubav i požudu. Prilično velika drama, sjajna za televiziju - dodaje izvor.

image

Kyle Walker

Gonzales Photo/frederikke Jensen/Imago Sportfotodienst/Profimedia/Gonzales Photo/frederikke Jensen/imago Sportfotodienst/profimedia

Cijela priča je krenula nakon što je Lauryn kontaktirala Walkerovu suprugu Annie tijekom božićnih blagdana i otkrila da je branič Manchester Cityja s njom dobio drugo dijete. Djevojčica je rođena u srpnju, ali njezino ime još nije otkriveno. Annie, koja ima troje djece s Kyleom i trenutno je u sedmom mjesecu trudnoće s njihovim četvrtim, navodno je "pred slomom" zbog njihovog rastanka.

image

Kyle Walker

Conor Molloy/Zuma Press/Profimedia/Conor Molloy/zuma Press/profimedia

Prema njenim prijateljima, u posljednjem je stadiju trudnoće i boji se prijevremenog poroda, a zbog komplicirane situacije bori se sa svojim emocijama zbog odvajanja od Kylea i itekako je zabrinuta zbog preostale djece.

U međuvremenu, Kyle je za The Sun rekao da gorko žali što je izdao svoju "srodnu dušu". Također je priznao da je donosio "idiotske odluke" nakon što je spavao s reality zvijezdom Lauryn.

- Bilo je dana kada sam se samo želio sklupčati u loptu i zaspati. Jedina osoba koju treba kriviti sam ja. Imam uloge i odgovornosti kojih sam svjestan i napravio sam glupe izbore, no moram priznati svoje pogreške, dugujem to svima. Moji postupci su nanijeli mnogo boli brojnim ljudima. Žao mi je - rekao je Walker.

S druge strane, Annie se odrekla vjenčanog prstena i izbacila ga iz stana te angažirala odvjetnicu Coleen Rooney, Paula Lunta i PR guruicu Rachel Monk da joj pomognu i asistiraju u razvodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:30