‘SAMO‘ 38.000 KUNA

Dok joj otac ‘prolijeva krv‘ u Ukrajini, Putinova kći podvrgnula se ‘vampirskom‘ tretmanu: ‘Baš kao tata...‘

- Ali cijena nije toliko važna koliko činjenica da sada NATO ima Putinov biomaterijal i DNK, upozoravaju na Telegram kanalu

Katerina Tihonova

 Not Supplied/Willwest News/Profimedia/Not Supplied/Willwest News/Profimedia

Kći Vladimira Putina, Katerina Tikhonova (35) navodno se podvrgnula tretmanu 'vampirskog zatezanja lica' dok njezin otac vodi svoj rat u Ukrajini, prenosi Daily Mail.

Katerina je otputovala u München gdje se podvrgnula tretmanu kojeg voli i reality zvijezda Kim Kardashian. Kako piše njemački Bild, prvo su joj uklonili krv, zatim je obradili i natrag ubrizgali u kožu kao dio tretmana koji košta 4.310 funti (oko 38 tisuća kuna).

Također je primila injekcije botoksa i hijaluronske kiseline kako bi uklonila bore na čelu i bore oko usana. Njezin otac i njegova navodna ljubavnica, vrhunska ruska gimnastičarka Alina Kabajeva, također obožavaju tretmane botoksom, pa je jedan Rus ove medijske natpise komentirao riječima: "Baš kao njezin tata..."

"Putinova kći potrošila je tisuće eura na bizaran beauty tretman. Želi li ona, baš kao i njezin tata, biti mlađa i živjeti zauvijek?", zapitao se drugi, prenosi Daily Mail.

image

Katerina Tikhonova

Andrei Rublev‘s Museum/Willwest News/Profimedia/Andrei Rublev‘s Museum/Willwest News/Profimedia

"Dok je njezin otac toliko zaštitnički nastrojen prema svom biološkom materijalu da čak nosi osobni WC sa sobom gdje god da ide, njegova neozbiljna kći Katerina Tikhonova potratila je vrijedan genetski biomaterijal... Navodno se podvrgnula tretmanu vampirskog zatezanja lica. Ali cijena nije toliko važna koliko činjenica da se sada ispostavilo da NATO ima Putinov biomaterijal i DNK... Zastrašujuće je i samo pomisliti što bi mogli napraviti s tim. Možda su ga već obrađivali u svojim biolaboratorijima...", stoji na kanalu Utro Fevralja na Telegramu.

Nedavno su strani mediji otkrili da je Katerina često putovala na relaciji Moskva - München jer se tamo nalazila sa svojim novim dečkom, baletanom Igorom Zelenskim (52), koji je donedavno vodio Bavarski državni balet. On je otamo izbačen nakon što je odbio osuditi Putinovu invaziju na Ukrajinu.

Prije veze sa Zelenskim, Katerina Tikhonova bila je u braku s najmlađim ruskim milijarderom Kirilom Šamalovim (40). Razišli su se 2017., kada je Katerina započela svoju tajnu vezu s baletanom koji je također bio oženjen i ima troje djece s koreografkinjom Janom Serebrjakovom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:32