UHVAĆENI ZAJEDNO

Di Caprio se skrivao od fotografa, ali njegova nova djevojka ponosno pokazala dekolte: ‘Stalno su skupa!‘

DiCaprio i manekenka prvi put su viđeni zajedno u klubu na Ibizi u Španjolskoj u kolovozu 2023. godine, a glumac je upoznao i roditelje

Vittoria Ceretti i Leonardo DiCaprio

 Profimedia/

Leonardo DiCaprio i njegova djevojka, Vittoria Ceretti, viđeni su na romantičnoj večeri prošlog petka.

image

Leonardo DiCaprio

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Vittoria Ceretti

42/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/42/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Poznati 49-godišnji glumac i 25-godišnja manekenka bili su u novootvorenom restoranu Cipriani na Beverly Hillsu u Kaliforniji, a na novim fotografijama koje je nabavio Page Six, DiCaprio je pokušao sakriti svoj identitet. Viđen je kako izlazi iz luksuznog restorana noseći svoju crnu šiltericu, crnu majicu s kapuljačom, crne traperice i tenisice. S druge strane, Ceretti je oduševila u dekoltiranom srebrnom gornjem dijelu sa šljokicama kojeg je nosila ispod bijele bomber jakne s krznom oko vrata.

image

Vittoria Ceretti

42/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/42/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Sve je uparila s crnim hlačama i nosila malu torbicu.

image

Leonardo DiCaprio

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Inače, par je nekoliko puta fotografiran u posljednjih nekoliko mjeseci. Uočeni su kako izlaze iz luksuznog pariškog restorana La Girafe u prosincu 2023. godine, a i tada su se skrivali jer su restoran napustili odvojeno. Tjednima prije toga, dobitnik Oscara viđen je kako provodi vrijeme s Ceretti i njezinom obitelji u Londonu nakon Dana zahvalnosti.

Podsjetimo, DiCaprio i manekenka prvi put su viđeni zajedno u klubu na Ibizi u Španjolskoj u kolovozu 2023., gdje su se strastveno ljubili. Ceretti je prethodno bila u braku s njujorškim DJ-em Matteom Millerijem i nije poznato kada su se rastali, a DiCaprio je posljednji puta bio u vezi s Camilom Morrone, i to čak četiri godine prije nego što su se razišli 2022. Također, bio je povezivan s Gigi Hadid na nekoliko mjeseci između 2022. i 2023. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:32