DOSLOVNO BLISTA

Demi Moore (60) prkosi godinama: Slavna glumica oduševila seksi izdanjem na dodjeli modnih nagrada u New Yorku

Holivudska 60-godišnja zvijezda svjesna je koliko dobro izgleda, ovaj put u izazovnoj srebrnoj haljini

Demi Moore

 Angela Weiss/Afp

Demi Moore privukla je pažnju na CFDA Fashion Awards u New Yorku u ponedjeljak navečer.. Holivudska 60-godišnja zvijezda svjesna je koliko dobro izgleda pa je tako nedavno u bikiniju pokazala kakve trbušne mišiće ima, a sada je odjenula srebrnu haljinu bez naramenica prekrivenu krupnim šljokicama. Majka troje djece je hrabro dekoltiranu, a opet elegantnu haljinu kombinirala s crnim štiklama, malom crnom clutch torbicom i nježnom, prirodnom šminkom u kojoj su prevladavali blagi ružičasti tonovi.

image

Demi Moore

Angela Weiss/Afp
image

Demi Moore

Dia Dipasupil/Getty Images Via Afp

Ovogodišnju dodjelu modnih nagrada CFDA vodila je Anne Hathaway u Američkom prirodoslovnom muzeju. Maria Cornejo nagrađena je nagradom za životno djelo, a večer je sponzorirao Amazon Fashion. Ostali poznati sudionici bili su Kim Kardashian, Teyana Taylor, Emily Ratajkowski, Naomi Watts te brojni drugi.

Upravni odbor odao je počast Veri Wang zbog njezina doprinosa modi u kategoriji vjenčanja. Američkim dizajnerom muške odjeće godine proglašen je Willy Chavarria, a ženske Catherine Holstein za Khaite. Titula američkih modnih dizajnerica godine pripala je sestrama Ashley Olsen i Mary-Kate Olsen za The Row, a ona modne ikone - Sereni Williams.

image

Kim Kardashian i Serena Williams

Dimitrios Kambouris/Getty Images Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:15