BOND. GAY BOND.

Daniel Craig priznao da voli izlaziti u gay barove, a ima i jako dobar razlog zašto!

‘Otkad sam počeo izlaziti, uvijek sam izlazio u gay barove‘ - rekao je slavni James Bond
Daniel Craig
 Timmsy/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Slavni glumac Daniel Craig, kojeg po posljednji put gledamo u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta Jamesa Bonda, priznao je da više voli izlaziti u gay barove jer mu je 'dosadilo agresivno mlaćenje penisima s kojim se susreće u hetero barovima'.

53-godišnja filmska zvijezda gostovala je u podcastu svog prijatelja Brucea Bozzija, gdje je došao promovirati svoj film o Jamesu Bondu "No Time To Die".

Tijekom razgovora priznao je da je, dok je bio samac, posjećivao gay barove 'jer je tamo bilo puno djevojaka iz potpuno istog razloga zbog kojeg je i on bio tamo.'

"Znaš, otkad sam počeo izlaziti, uvijek sam izlazio u gay barove. Jedan od razloga je i to što u tim barovima nema čestih tučnjava. Jednostavno nisam želio biti dijelom tučnjave, a to se nekoliko puta znalo dogoditi. Postalo mi je naporno i to agresivno mlaćenje ku*** u hetero barovima", rekao je glumac.

Zbog toga su mu gay barovi uvijek bili primamljiviji. "To su bila dobra mjesta za otići. Svi su bili cool, baš svi. Nikoga nije bilo briga za vašu seksualnost. Bilo je dobro i bila su to sigurna mjesta za izlaske. Najbolje je to što sam tamo mogao upoznati brojne djevojke jer je bilo puno onih koje su tamo zalazile iz istih razloga kao i ja. Tako da bih mogao reći da sam, pa znaš, imao skriveni motiv zbog kojeg sam izlazio baš tamo", rekao je Craig kroz smijeh.

Novi film o Jamesu Bondu, koji je zbog pandemije više puta odgađan, svjetsku je premijeru proslavio u Londonu, a Craig kaže da je bio "stvarno sretan", ali i tužan nakon što je film pogledao s prijateljima. "To je moj najbolji", rekao je za Bild.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:45