SUZANNE SOMERS

Dan prije svog rođendana umrla poznata američka glumica, više od dva desetljeća borila se s karcinomom dojke

‘U trenutku smrti bila je okružena voljenim suprugom Alanom, sinom Bruceom i svojom najbližom obitelji‘

Suzanne Somers

 Tara Ziemba/Afp

Suzanne Somers, glumica koja se proslavila na malim ekranima u serijama Three‘s Company i Step by Step te jedna od najpoznatijih TV voditeljica fitnesa, umrla je u subotu, javlja CNN. Imala je 76 godina, a umrla je dan prije 77. rođendana.

"Suzanne Somers preminula je mirno kod kuće u ranim jutarnjim satima 15. listopada. Preživjela je agresivan oblik raka dojke prije više od 23 godine", napisao je njezin publicist Couri Hay u izjavi koju je podijelio u ime glumičine obitelji.

U izjavi se navodi da je Somers u trenutku smrti "bila okružena svojim voljenim suprugom Alanom, sinom Bruceom i svojom najbližom obitelji".

"Njezina se obitelj okupila na proslavi njezina 77. rođendana 16. listopada. Umjesto toga, slavit će njezin neobičan život i željeti zahvaliti njezinim milijunima obožavatelja i sljedbenika koji su je jako voljeli", dodaje se u priopćenju.

U srpnju je Somers otkrila da se rak dojke ponovno pojavio.

"Otkako sam bila odsutna s posla, mnogi od vas su tražili više detalja o mom zdravlju. Kao što znate, imala sam rak dojke prije dva desetljeća, i tu i tamo se opet pojavi, a ja se i dalje borim s tim", napisala je na Instagramu. "Ovo nije novo područje za mene. Znam kako obući svoju borbenu opremu jer ja sam borac", poručila je tada Somers.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 01:14