UZBUDLJIVA UTAKMICA

‘Da, da, to ti je budući šogor!‘: Nikome nije promaknula šokantna reakcija Taylor Swift kad je istrčao bez majice...

Taylor Swift je s obitelji svog partnera Travisa Kelcea gledala njegovu utakmicu, a onda je Travisov brat Jason šokirao prisutne

Taylor Swift desno and Brittany Mahomes lijevo 

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

Taylor Swift bila je vidno šokirana kada je Jason Kelce slavio, a njezin dečko Travis i Kansas City Chiefsi sučeljavali su se s Buffalo Billsima.

Pop zvijezda prekrila je lice rukama dok je Jason strgnuo svoju majicu po hladnom vremenu i skočio iz njihovog VIP odjeljka na stadionu Highmark.

"Da, kraljice, to je tvoj budući šogor", šaljivo je tvitao jedan obožavatelj.

Ovakva oduševljena Jasonova reakcija uslijedila je nakon što je njegov mlađi brat postigao u drugoj četvrtini utakmice prvi touchdown u osam utakmica.

Jason bez majice također je nazvan "No. 1 hype man" na društvenim mrežama Kansas City Chiefsa nakon što je uhvaćen kako urla u noć s pivom u ruci nakon velike utakmice.

image

Taylor Swift desno and Brittany Mahomes lijevo

Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

Prije nego što se Jason skinuo, družio se u VIP dijelu s Taylor Swift i sa svojom suprugom Kylie Kelce. Taylor je više puta viđena na utakmicama svog partnera Kelcea, s kojim je počela izlaziti u srpnju 2023. Na utakmici bili su i roditelji NFL braće, Donna i Ed Kelce.

Travis je romantično kimnuo Swift tako što je okupljenima pokazao njezin prepoznatljivi pokret srca u znak slavlja. Također je poslao poljubac u smjeru VIP sekcije u kojoj je ona boravila tijekom utakmice.

Dvanaestostruka dobitnica Grammyja, koja je stigla na utakmicu s prijateljicom Brittany Mahomes, ponovno je odijenula dizajnerske komade, a ovog se puta odlučila za Gant Blank Canvas Project x Kilo Kish Bouclé jaknu (1650 eura) i crvenu kapu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 06:48