PROBLEMI NA SETU

Covid zaustavio snimanje treće sezone ‘The Witchera‘: Na virus pozitivan Henry Cavill?

Nagađa se također kako glumac više neće tumačiti ulogu Supermana, što je svojim izjavama dodatno podgrijao Dwayne Johnson

Henry Cavill, The Witcher

 Ipa/Profimedia

Netflix je zaustavio snimanje treće sezone serije "The Witcher" zbog covida-19. Ta informacija stigla je usred nepotvrđenih glasina koje kolaju bespućima interneta da je zvijezda serije Henry Cavill pozitivan na virus, ali iz Netflixa samo navode da je produkcija "pauzirana zbog covida i da će je pokrenuti čim to bude sigurno", piše The Hollywood Reporter. Cavillov predstavnik za medije također je odbio komentirati glasine.

Ovo nije prvi put da se produkcija sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu morala zaustaviti zbog proboja virusa u ekipu, kao što se primjerice dogodilo tijekom snimanja druge sezone 2020. godine.

Ova vijest dolazi nakon prošlotjednog San Diego Comic-Cona, na kojem su obožavatelji pitali hoće li se glumac, koji posljednjih godina igra Supermana, pojaviti u DC-jevom "Shazamu!", a potom je uslijedilo i silno negodovanje kada je zvijezda "Black Adama" Dwayne Johnson naizgled slučajno sugerirao da bi netko drugi mogao preuzeti ulogu tog superjunaka. Johnson je, inače, u jednom intervjuu izjavio nešto što bi moglo naslutiti takvu promjenu.

"Henry je prijatelj i on je fenomenalan Superman. Henry Cavill je Superman naše generacije, s obzirom na druge Supermane u prošlosti", izjavio je Johnson što, kada se sada gleda u kontekstu, djeluje kao da bi se mogao tražiti novi superjunak, točnije njegov glumac za nove generacije.

Inače, što se tiče "The Witchera", Netflix još nije obznanio datum premijere treće sezone serije.

Trenutna varijanta BA.5 covid-19 smatra se dosad najlakše prenosivom i uspjela je, pišu američki mediji, do sada zaraziti brojne poznate osobe, od voditelja Setha Meyera do predsjednika Joea Bidena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:16